Pişirmede kullanan çok ama hormonları mahvediyor! Beyaz renklisi hiç masum değil
Pişirmede kullanan çok ama hormonları mahvediyor! Beyaz renklisi hiç masum değilPişirme kağıtları gıda hazırlamada, pişirmede ve depolamada farklı kullanım alanlarına sahip, son derece hijyenik ve ısıya dayanıklı kağıtlardır. Özellikle herhangi bir ürünü pişirirken tepsiye yapışmaması kolay çıkartılabilmesi için kullanılan bu kağıtların sağlıklı olduğu düşünülebilir. Fakat gerçekte o kadar da masum değil. Türlere ayrılan pişirme kağıtlarının bazıları sağlığa uygunken bazıları insan sağlığını tehdit ediyor.
22.05.2024Genel Sağlık
Yanlış biliyormuşuz! İncecik akan suyla ıslatıp tepsiye serin, milim kayma yapmıyor
Yanlış biliyormuşuz! İncecik akan suyla ıslatıp tepsiye serin, milim kayma yapmıyorPişirme kağıdı hem pasta ve çörek yapımında hem de fırında yemek pişirirken hayat kolaylaştıran, milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir mutfak malzemesidir. Ancak bugüne dek onu yanlış kullandığınızı söylesek ne düşünürdünüz?
1.03.2024Püf Noktası