Lezzeti içe işleyen palamut tarifi! Sadece 210 kalori, püf noktası sosunda saklıDenizlerde av yasağının 1 Eylül'de sona ermesiyle bol miktarda ağlara takılan palamut, hem balıkçının hem de balık severlerin yüzünü güldürüyor. Lezzetli bir palamut yemenin yolu ise iyi marinasyondan geçiyor. İşte palamut marinasyonunda lezzeti zirveye çıkaran malzeme!
Palamut pişirmenin püf noktası bakın neymiş! İçi lokum gibi oluyor, ağızda dağılıyorPalamut, lezzetli ve çok besleyici balık türlerinden sadece biridir. Omega-3 yağ asitleri bakımından zengin olan bu besin, doğru tekniklerle hazırlanmadığı zaman tadında değişiklikler gözlemlenebilir. Palamutu evde pişirmek için pratik balıkçı tüyosunu deneyebilirsiniz. İşte lokum gibi palamut hazırlamanın yolu.
Sahte palamut nasıl anlaşılır? Palamutu pişirmenin püf noktalarıPalamut balığı sonbahar mevsiminde lezzetiyle sofraların vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ederken, Edremitli balıkçı Orçun Yüksel bu balığın temizlenmesinden pişirilmesine kadar püf noktalarını anlattı. Peki, palamut nasıl temizlenir? Palamut nasıl pişirilir? Palamutun sahtesi nasıl anlaşılır? İşte cevabı...