Lezzeti içe işleyen palamut tarifi! Sadece 210 kalori, püf noktası sosunda saklıDenizlerde av yasağının 1 Eylül'de sona ermesiyle bol miktarda ağlara takılan palamut, hem balıkçının hem de balık severlerin yüzünü güldürüyor. Lezzetli bir palamut yemenin yolu ise iyi marinasyondan geçiyor. İşte palamut marinasyonunda lezzeti zirveye çıkaran malzeme!
Palamut pişirmenin püf noktası bakın neymiş! İçi lokum gibi oluyor, ağızda dağılıyorPalamut, lezzetli ve çok besleyici balık türlerinden sadece biridir. Omega-3 yağ asitleri bakımından zengin olan bu besin, doğru tekniklerle hazırlanmadığı zaman tadında değişiklikler gözlemlenebilir. Palamutu evde pişirmek için pratik balıkçı tüyosunu deneyebilirsiniz. İşte lokum gibi palamut hazırlamanın yolu.
Kışın D vitamini depolarını fullüyor! Bu balığı yiyenler kolesterol nedir bilmeyecekSonbahar aylarında neredeyse herkes değişen beslenme düzenine alışmaya çalışıyor. Balık tüketmenin tam mevsimine geldiğimiz bu zamanlama, taze balığın sağlığa olan etkilerini tekrar hatırlatıyor. Özellikle içlerinde bir tanesi var ki faydaları saymakla bitmiyor. İşte palamut tüketiminin hastalıklara karşı olan etkisi.