Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı un ve sütteymiş
Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı un ve sütteymişNohut Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Hele yanına pilav da eklenince tadından geçilmiyor. Ancak nohudun haşlanırken kabuklarını atması lezzetine halel getirebilir. Peki nohut haşlarken kabuklarının soyulmaması için neler yapılmalıdır? İşte lokum gibi lezzetli nohut yemeğinin püf noktaları.
30.08.2024Püf Noktası
Nohutun içine salçayla birlikte atın! Hem kıvamı hem lezzeti katlanıyor
Nohutun içine salçayla birlikte atın! Hem kıvamı hem lezzeti katlanıyorTürk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri de nohut. Nohut yemeği yaparken dikkat edeceğiniz birkaç püf nokta ise hem kıvamını hem nohutun lezzetini ikiye katlıyor.
30.07.2024Yemek