Yumuşacık nohutun sırrı ne karbonat ne de kimyon! Islatma suyuna ekleyin
Yumuşacık nohutun sırrı ne karbonat ne de kimyon! Islatma suyuna ekleyinNohut, mutfakların vazgeçilmez bakliyatlarından biridir. Ancak birçok kişi nohutun pişerken sert kalmasından şikayetçidir. Geleneksel olarak, nohudu daha yumuşak yapmak için karbonat veya kimyon gibi yöntemler kullanılır. Oysa ki, işin sırrı bambaşka! İşte nohutları lokum gibi yumuşatmanın doğal ve sağlıklı yolu.
8.02.2025Bilgi Rehberi
Nohutun içine salçayla birlikte atın! Hem kıvamı hem lezzeti katlanıyor
Nohutun içine salçayla birlikte atın! Hem kıvamı hem lezzeti katlanıyorTürk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri de nohut. Nohut yemeği yaparken dikkat edeceğiniz birkaç püf nokta ise hem kıvamını hem nohutun lezzetini ikiye katlıyor.
30.07.2024Yemek