Zeytinyağı kadar masum sandık ama gerçekler farklı: Her gün tüketiyoruz, karaciğeri tahrip ediyor, ömrü kısaltıyorSağlıklı beslenmenin temel taşlarından biri olarak görülen bazı gıdalar, aslında düşündüğümüz kadar masum olmayabilir. Son yıllarda yapılan araştırmalar, zeytinyağı kadar faydalı sandığımız ve günlük hayatımızda sıkça tükettiğimiz bir ürünün, aslında karaciğer sağlığımız üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğini ortaya koyuyor. Üstelik bu ürün, sadece karaciğeri tahrip etmekle kalmıyor, uzun vadede ömrümüzü de kısaltıyor. Peki, bu tehlikeli ürün ne? İşte detaylar...
Margarindeki büyük tehlike!Uzmanlar, bir takım karışımların birleştirilmesiyle elde edilen margarinin, anne sütünü azaltmasından, koroner kalp hastalığına kadar sağlığa çeşitli zararları olduğunu belirtti.