Kış geleneğiymiş! Kuzine sobada pişirince ekmeğin tadı nefis, dokusu çıtır çıtırGeçmişten günümüze ekmek, sofralarımızın en temel yiyeceği olarak kabul edilmiştir. Günümüzde her köşe başında ekmek alabileceğimiz market, bakkal bulabiliriz. Ancak kuzin sobada yapılan ekmeklerin tadı bir başka. İşte eski günlerin lezzetini yakalayabileceğiniz tarif.
'Çalınmasın' diye sobaya sakladığı 15 bin TL kül oldu!Gelen bir son dakika haberine göre, Çankırı’da oturan Gülşen Hayta (46), tıp fakültesi okuyan oğlunun eğitimi ve engelli annesinin tedavi masrafları için biriktirdiği 15 bin TL'yi, çalınma ihtimaline karşı kuzine sobaya sakladı. Hayta, ısınmak için sobayı yakınca tüm birikimi kül oldu.