Kurban etini en doğru ve sağlıklı şekilde pişirmek için 10 tüyoKurban Bayramı'nda önemli noktalardan biri de kurban etini doğru pişirmek. Doğru pişirerek tükettiğimiz etlerden en iyi şekilde faydalanabilir, sindirim sistemimizin güçlenmesi için önemli bir adım atabiliriz. Bu sayede bayramda hem formunuzu koruyabilir hem de küçülerek kilolardan kurtulabilirsiniz. Dr. Fevzi Özgönül, kurban etinin en güzel şekilde nasıl pişirilmesi gerektiğini madde madde açıkladı.
Kurban etini doğru saklama ve pişirme tüyolarıKurban Bayramı geleneği olan etin kesimden sonra doğru şekilde muhafaza edilmesi ve pişirilmesi sağlık için büyük önem taşıyor. Diyetisyen Özden Örkcü etin kesim sonrası bakteri ile enfekte olması yapılacaklar ve kurban etinin pişirilmesi hakkında son derece önemli tavsiyelerde bulundu.