Lif, vitamin ve mineral deposu! Sindirimi destekliyor, tokluk hissi veriyor
Lif, vitamin ve mineral deposu! Sindirimi destekliyor, tokluk hissi veriyorÖzellikle kış aylarında popüler bir atıştırmalık olan kestane, çiğ veya pişirilmiş olarak tüketilebiliyor. Kestanenin öğütülmesiyle elde edilen unu, glutensiz bir alternatif olarak tercih edilebiliyor. Kestanenin lif, vitamin ve mineral bakımından zengin olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, kestane tüketmenin faydalarını açıkladı.
Kestanenin faydaları ve zararları nelerdir?
Kestanenin faydaları ve zararları nelerdir?Kestane, kış aylarının vazgeçilmez yiyeceğidir. Genellikle mangalda çıtır çıtır pişmiş veya haşlama olarak tercih edilir. İki türlü de kendine hayran bırakan bir lezzete sahiptir. Tadı ayrı, kokusu ayrı bir şekilde doyuran kestanenin faydaları nelerdir? Sizin için derledik.
16.04.2018Gündem