Lokum gibi kestanenin püf noktası! Çizik attıktan sonra mutlaka böyle bekletin
Lokum gibi kestanenin püf noktası! Çizik attıktan sonra mutlaka böyle bekletinKışın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kestane, doğru yöntemlerle pişirildiğinde lokum gibi bir kıvama ulaşır. Ancak, kestanelerin kabuklarının kolay soyulması ve yumuşacık bir doku elde edilmesi için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. İşte kestanelerinizi mükemmel bir kıvama getirecek detaylar!
10.11.2024Bilgi Rehberi
Kestane kabuğu tek hamlede ayrılıyor! Böyle pişirince tadı da lokum gibi oluyor
Kestane kabuğu tek hamlede ayrılıyor! Böyle pişirince tadı da lokum gibi oluyorLezzetli atıştırmalıklardan biri olan kestane yaygın olarak tüketiliyor. Ancak pişirdikten sonra kabuğunun soyulması zorlayıcı olabilir. İşte kestaneyi kabuğundan tek hamlede ayırmanızı sağlayan yöntem. Üstelik lokum gibi pişmesini sağlıyor.
4.03.2024Püf Noktası