Bunama riskini azaltıyor! Haftada 1 kez tüketin
Bunama riskini azaltıyor! Haftada 1 kez tüketinSingapur Ulusal Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre kırklı yaşlardan itibaren düzenli kabuklu yemiş tüketerek yaşlılıkta bunama riskinin azaltılabileceği belirtildi. İşte detaylar...
Gebelikte kabuklu yemiş yemek bebekte alerji riskini  azaltabilir
Gebelikte kabuklu yemiş yemek bebekte alerji riskini azaltabilirGebeyken kabuklu yemiş yiyen kadınların bebeklerinde bu besinlere karşı alerji riskinin azalabileceği belirlendi.
6.07.2020Hamilelik
Kabuklu yemiş tüketin!
Kabuklu yemiş tüketin!Kabuklu yemiş tüketenlerin kanser ve kalp-damar hastalıklarından ölme riski daha az...
6.07.2021Bilgi
Kuru yemişin bilinmeyen faydaları
Kuru yemişin bilinmeyen faydalarıBilimsel çalışmalar, sert kabuklu kuru yemişlerin kalp ve damar sağlığını koruduğunu, kanser riskini de azalttığını gösteriyor.
24.07.2013Genel Sağlık