Unu 3 kez eleyince pofuduk oluyor! Kalıptan şıp diye çıkacak, oda sıcaklığı şartmışSünger kek hafifliği, pofuduk dokusu ve kendine has lezzetiyle birçok kişinin favorisidir. Ancak sanılanın aksine, mükemmel bir sünger kek yapmak pek kolay değil. Kekin kabarıklığı, yumuşak dokusu ve doğru kıvamı için dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. İşte, sünger kekin sırrı, hamurunu hazırlarken kullanılan tekniklerde ve bu önemli püf noktalarda saklı.
Puf puf kekin püfü ortaya çıktı! Parmakları yedirtecek tarif meğer çok kolaymışÖzel günlerde ya da çay saatlerinde vazgeçilemez bir lezzet olan kek onlarca farklı çeşidiyle gönülleri fethediyor. Ancak herkes öyle hayranlık uyandıracak kekler yapamayabiliyor. Peki, siz en güzel keklerin püf noktasını biliyor musunuz?