Gül şeklinde sarınca lokum gibi oluyor! Dizilişi önemliymiş, sarmanın lezzetine doyulmuyor
Gül şeklinde sarınca lokum gibi oluyor! Dizilişi önemliymiş, sarmanın lezzetine doyulmuyorYaprak sarma aperatif olması sayesinde Türk kültürünün vazgeçilmez yiyeceklerinden biridir. Ancak sosyal medyadaki paylaşımların artması sayesinde birçok kişi farklı tüyolar paylaşmaya başladı. Yaprak sarmaya böyle şekil verdiğinizde daha iyi pişiyormuş.
10.08.2024Püf Noktası
Sabahat
SabahatMalzemelerTart hamuru için250 gram un150 gram tereyağı (soğuk)50 gram şeker1 adet yumurtaBir çimdik tuz1 paket vanilya30 mililitre suİç harcı için2 adet yeşil elma60 gram şekerBir avuç ceviz5 mililitre  limon suyuBir tutam tarçın25 gram tereyağıYAPILIŞI İç harcı: Elmaları soyup 4’e bölelim...
10.05.2020Pazar