Yumurta haşlarken mutlaka yapın! Kabukları yaprak gibi açılıyor, haşlarken çatlamıyor
Yumurta haşlarken mutlaka yapın! Kabukları yaprak gibi açılıyor, haşlarken çatlamıyorYumurta haşlamak sizin için eziyet haline gelmesin. Yumurta haşlarken sürekli karşılaştığımız çatlama ve kabuklarının soyulmaması gibi problemleri ortadan kaldıran bu tekniği deneyin. Yumurta kabukları kalıp gibi çıkıyor haşlarken asla ama asla çatlamıyor.
30.01.2024Püf Noktası
Yumurta çatlıyorsa içine 2-3 adet atın! Hem çatlamayı önlüyor hem de kabukları bütün halinde çıkıyor
Yumurta çatlıyorsa içine 2-3 adet atın! Hem çatlamayı önlüyor hem de kabukları bütün halinde çıkıyorYumurtanın en sağlıklı hali hiç şüphesiz haşlama. Ancak kaynatma esnasında yumurtalar çatlayabiliyor ve akının bozulmasına neden oluyor. Yumurtanızı haşlama esnasında çatlamasını önlemek ve kolay soyulması için suyuna 2-3 adet atınca gözlerinize inanamayacaksınız.
14.11.2023Püf Noktası