İki Renkli Gül Tatlısı nasıl yapılır? İki Renkli Gül Tatlısı tarifi ve malzemeleri
İki Renkli Gül Tatlısı nasıl yapılır? İki Renkli Gül Tatlısı tarifi ve malzemeleriİki Renkli Gül Tatlı tarifi... Gelinim Mutfakta haftanın finalinde gelinler İki Renkli Gül Tatlısı yapıyor. Peki, İki Renkli Gül Tatlısı nasıl yapılır? İşte tatlının püf noktaları ve malzemeleri...
3.01.2020Gündem
Bugün ne pişirsem? - 18 Mayıs günün menüsü
Bugün ne pişirsem? - 18 Mayıs günün menüsüSizin için seçtiğimiz günün menüsü tarifleriyle "Bugün ne pişirsem?" sorununu ortadan kaldırıyoruz. 18 Mayıs günün menüsünde hangi tarifleri seçtik? İşte cevabı...
Saray mutfağını eve getiren güllaç tarifi! Şerbet eşit şekilde çekiyor
Saray mutfağını eve getiren güllaç tarifi! Şerbet eşit şekilde çekiyorGüllaç, Türk mutfağına özgü geleneksel bir tatlıdır. İnce güllaç yaprakları arasına süt, şeker ve ceviz eklenerek hazırlanan bu tatlı, genellikle ramazan aylarında özel iftar sofralarının vazgeçilmezlerinden biridir. Güllaç, hafif ve serinletici özelliğiyle sıcak yaz aylarında da tercih edilen bir tatlıdır.
15.11.2023Yemek
Güllaç nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Güllaç tarifi...
Güllaç nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Güllaç tarifi...Ramazan ayının en sevilen tatlılarından biri olan Güllaç tarifiyle ilgili aramalar hız kazandı. Bizler de sizler için Gülla yapımı ile ilgili merak edilenleri derledik. Peki Güllaç nasıl yapılır ve Güllaç malzemeleri nelerdir? İşte Güllaç tarifi...
16.05.2018Gündem
Bugün ne pişirsem? İşte günün iftar menüsü ve yemek tarifleri - 1 Haziran 2017
Bugün ne pişirsem? İşte günün iftar menüsü ve yemek tarifleri - 1 Haziran 2017Ramazan ayının başlaması ile birlikte iftarlar için hazırlık yapan ev kadınları internet üzerinden bugün ne pişirsem? sorusuna yanıt arıyor. 31 Mayıs Çarşamba günü için günün iftar menüsü ile ilgiyi yemek tariflerini sizler için derledik. İşte Ramazan iftar menüleri ve yemek tarifleri...
1.06.2017Gündem
18 Ekim 2016 günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)
18 Ekim 2016 günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)18 Ekim günün menüsünü merakla beklediğinizin farkındayız. Hem kolay hem lezzetli tarifler, tüm malzemeler ve ayrıntılı anlatımlarıyla işte Bugün Ne Pişirsem? diyenler için 18 Ekim günün menüsü...
Kastamonu örnek oldu
Kastamonu örnek olduKastamonu örnek oldu
7.02.2004En
Güllacın 120 yıllık durağı
Güllacın 120 yıllık durağıRamazan tatlısı güllacın en eski üreticisi Şehremini’deki Saffet Abdullah. Her yıl 100 ton güllaç yaprağı üreten firma, bunun 85 tonunu Ramazanda satıyor
1.12.2001Pazar