Balık keyfini en üst seviyeye taşıyan meze şöleni! Tıka basa doyuruyor, tadı enfesBalık, sağlıklı ve lezzetli bir protein kaynağı olarak sofralarımızda önemli bir yere sahiptir. Ancak onu özel ve doyurucu kılan, uyum sağlayacak doğru mezelerle birlikte sunulmasıdır. İyi seçilmiş aperatifler, balığın lezzetini ön plana çıkarırken aynı zamanda sofraya zenginlik ve renk de katar. Peki balığın yanında ne iyi gider, balıkla beraber ne yenilmeli?
Garnitür Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Garnitür Çeşitleri Nelerdir?Dilimize Fransızcadan geçmiş olan garnitür kelimesi, 15. yüzyıldan beri kullanılmaktadır. Orijinal dilinde ''garniture'' şeklinde yazılan bu kelimenin ilk anlamı, kadın kıyafetlerine eklenen süs, meneviş ve danteldir. Ancak 19. yüzyıldan sonra bu kelime, ana yemeğin yanında servis edilen atıştırmalık anlamında kullanılmaya başlanmıştır. Garnitür nedir, TDK sözlük anlamı nedir? Garnitür çeşitleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
Formuzu koruyacak sağlıklı burger tarifleriFormunu korumak isteyenlerin en çok özlediği yemeklerden biri de hamburger... Peki alıştığınız hamburgerler dışında çok daha masum hamburger tariflerinin de olduğunu biliyor muydunuz? Sizi yaz aylarında deniz, kum ve güneş üçlüsünden korkutmayacak sağlıklı burger tarifleri ile tanıştırıyoruz...
Şehriye salatası nedir? Lezzeti nasıldır?Arpa şehriye her yemek ve salatanın lezzetine lezzet katan bir gıdadır. Çorbası, pilavı ve daha birçok yiyecek türüne ilave edilen arpa şehriye ister haşlanıp yoğurt ve garnitür ilavesi ile soğuk salata olarak tüketilir, istenirse de içine çeşitli baharatlar, hatta kırmızı veya beyaz et ilavesi ile tüketilir.