İster fırında ister tavada yapın! Fındıkları 5 dakikada kabuklarından ayıracak
İster fırında ister tavada yapın! Fındıkları 5 dakikada kabuklarından ayıracakFındık sever misiniz? Büyük olasılıkla cevabınız "Evet!" Peki, fındığı kabuklu mu yoksa kabuksuz mu tüketmeyi tercih ediyorsunuz? Bu soruya da cevabınız “Tabi ki, kabuksuz” olacaktır. Ancak işin zor kısmı bu noktada başlıyor; sert fındık kabuklarını kırıp lezzetli iç tanelere ulaşmak ve ardından o incecik kahverengi zarlarını temizlemek. İşte, doğru yöntemi bilmenin önemi de bu noktada anlaşılıyor. Biz de bu yazımızda sizlere 5 dakika da fındıkları kabuklarından arındırmanın yolunu, yollarını anlatacağız.
3.12.2024Püf Noktası