Aşçıların sır gibi sakladığı lokanta usulü mor lahana turşusu tarifi! Püf noktası suyunda saklı
Aşçıların sır gibi sakladığı lokanta usulü mor lahana turşusu tarifi! Püf noktası suyunda saklıSağlıklı ve lezzetli mor lahana turşusunu yapmak oldukça basit. Lokantalarda yediğimiz enfes lezzeti ile tarif sorduran mor lahana turşusunu yapılışını sizin için aktardık. İşte aşçıların sır gibi sakladığı o tarif…
5.10.2023Yemek
Reçeliniz sulu mu oldu? Dert etmeyin... Dökmenize gerek kalmadan reçeli koyulaştıran o teknik
Reçeliniz sulu mu oldu? Dert etmeyin... Dökmenize gerek kalmadan reçeli koyulaştıran o teknikKahvaltı sofralarının vazgeçilmezi reçeli evden yapmak isteyenlerin yaşadığı sorunlardan birisi de kıvam. Eğer reçeliniz sulu olduysa bu teknikle koyulaştırın.
4.10.2023Yemek
SELÜLİTLE MÜCADELE - 5 GÜNLÜK SELÜLiT KARŞITI MÖNÜ
SELÜLİTLE MÜCADELE - 5 GÜNLÜK SELÜLiT KARŞITI MÖNÜDünyaca ünlü dermatolog Dr. Howard Murad, ‘Murad Selülit Çözümü’ adlı kitabında beslenmeyle selülit oluşumuna arasındaki ilişkiye dikkat çekiyor. İşte Dr. Murad’ın 5 günlük selülit karşıtı yemek mönüsü
17.04.2013Cadde
İSTANBUL’UN UNUTULAN LEZZETLERi
İSTANBUL’UN UNUTULAN LEZZETLERiAlfa Yayınları’ndan çıkan ‘İstanbul’daki Gizli Mutfak’ kitabında Osmanlı İstanbulu’nun kaybolan tatlarını ortaya çıkaran Ayşe Güzelsoy, zengin sofralar yaratmanın tüyolarını veriyor. İşte kitapta yer alan 100 İstanbul yemeği arasından seçtiğimiz tarifler
12.10.2011Cadde
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayızGönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
14.02.2008Cumartesi
Dağ eteğinde yemek keyfi...
Dağ eteğinde yemek keyfi... Tire’deki Kaplan Dağı’nın eteğinde bir dağ lokantası var. Yöresel yemekleri, bin bir çeşit otlarıyla müşterilerine ziyafet sofrası hazırlayan lokantayı bir kimya öğretmeni işletiyor
9.02.2002Pazar