Domates kabuklarını fıstık gibi soyan yöntem! Çoğu kişi bilmiyorDomateslerin kabuklarını soymak, özellikle yemek yaparken zaman alıcı ve zorlayıcı bir iş olabilir. Çoğu kişi bıçak veya soyacak kullanarak bu işlemi yapar, ancak bu yöntemler genellikle kabuğun tam anlamıyla soyulmaması veya domatesin şeklini bozmasıyla sonuçlanır. Fakat basit bir teknikle, domates kabuklarını kolayca ve zahmetsizce soyabilirsiniz. İşte, domates kabuklarını fıstık gibi soymanın püf noktası ve bu yöntemi adım adım nasıl uygulayacağınız!
Meğer çözümü basitmiş! 2 dakika ocağa tutun, domatesin kabuğu kağıt gibi ayrılacakSalatalar, yemekler, soslar ve pek çok alternatif için tercih edilen domatesi bazı kişiler kabuğuyla bazıları ise kabuksuz tüketmek istiyor. Domates kabukları farklı amaçlar için soyulabilir. Toplu şekilde soymanız gerekiyorsa epey uğraştırıcı bir işlem sizi bekliyor demektir. Bu yöntem sayesinde domatesi kabuğundan şıp diye ayırmaya ne dersiniz?
Bunu duyunca bir daha kabuksuz yemeyeceksiniz! Tüm dertlere deva, şifa deposuDomates, sofralarımızın vazgeçilmezlerinden biridir. Ancak domatesin faydalarını sadece içerisindeki etli kısmıyla sınırlamak yerine, onun besleyici kabuğunu da değerlendirebilirsiniz. İşte domates kabuğuyla sağlıklı yaşamanın yolları.