Dondurmayı bu kadar lezzetli yapan ne?Dondurma, yaz aylarının vazgeçilmezi, bir tatlıdan çok daha fazlasıdır. Bazen bir mutluluk kaynağı, bazen ise sıcak havada serinlemek için en lezzetli çözüm. Ancak, hiç düşündünüz mü dondurmayı bu kadar lezzetli yapan şey nedir? İlk bakışta basit bir tatlı gibi görünse de görünse de dondurmanın içinde bilim saklıdır.
Üniversiteden doğal dondurma ve kefirEge Üniversitesi (EÜ) Ziraat Fakültesi bünyesinde doğal ve organik olarak üretilen; kefir, dondurma, keten tohumu, ketencik tohumu, çörek otu yağı, zeytin ve zeytin yağı, yoğurt, peynir, sebze, meyve, reçel, kurutulmuş domates, bal ve konserve gibi pek çok ürün, kampüs içerisindeki Ziraat Fakültesi satış noktalarında halka sunuluyor.
Her mevsimin tatlısı dondurmaHem yaz hem kış hem de geçiş mevsimlerinde tatlı olarak sunabileceğiniz doğal dondurmalar sayesinde misafirlerinizi kendinize hayran bırakabilirsiniz.