Ciğer kavurmasını pamuk gibi yapıyor! Pişirme öncesinde 1 bardak ekleyinCiğer kavurması, et yemekleri arasında kendine has lezzeti ve hazırlanış şekliyle öne çıkar. Ancak bu nefis yemeği yaparken en büyük zorluklardan biri, ciğerin doğru kıvamda pişmesini sağlamak ve pamuk gibi yumuşak bir dokuya ulaşmaktır. Ciğerin sert olmasını engellemek ve yumuşacık bir sonuç almak için birkaç önemli noktaya dikkat etmek gerekir. İşte ciğer kavurmasını pamuk gibi yapmanızı sağlayacak doğal yöntemler.
Canan Karatay'a göre ciğer böyle pişmeli! Ciğer kurumuyor lokum gibi oluyorTürk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan ciğer kavurma, damaklarda unutulmaz bir tat bırakır. Ancak ciğerin kuru olmasını önlemek için dikkat edilmesi gereken bazı önemli ipuçları bulunmaktadır. Bu püf noktalarına dikkat ederek ciğer kavurmanızı daha hale getirebilirsiniz. Prof. Dr. Canan Karatay'a göre ciğer böyle pişmeliymiş...