Değme kahvecilere taş çıkartır! Bu tüyoyla köpüğü tam 2 kat artıyor, tadı enfesKahve tüketimi pek çok kişinin vazgeçemediği rutin bir alışkanlıktır. Kendi içinde çeşitlere ayrılan kahveler ise ayrı ayrı lezzetler sunuyor. Cappuccino, güçlü aromayı, yumuşak içimi ve üst katmanında kremsi süt köpüğünü barındırır. Peki, evde cappuccino hazırlarken yoğun bir köpük elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte tüyolar.
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi!Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
Nusret Gökçe'den altın tozlu cappuccino!Ünlü etçi Nusret Gökçe, altın tozlu etten sonra altın tozlu cappuccino da üretmeye başladı. Ünlü işletmeci, altın tozu katılmış cappuccino'sunu da ilk kendisi denedi.
Nusret Gökçe'den altın tozlu cappuccino!Ünlü etçi Nusret Gökçe, altın tozlu etten sonra altın tozlu cappuccino da üretmeye başladı. Ünlü işletmeci, altın tozu katılmış cappuccino'sunu da ilk kendisi denedi.
Hangi ülke kahvaltıda ne yiyor?Kahvaltı neredeyse her ülkede farklı bir şekilde tüketiliyor. Kimi ülkelerde çaysız kimilerinde ise kahvesiz başlanmıyor güne... Sabah kalkar kalkmaz balık yiyen de var fasulye de. Peynir kimilerinde olmazsa olmaz kimilerinde lüks. İşte şaşırtıcı yönleriyle ülke ülke kalvaltı kültürü...