Son dakika bardak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bardak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bardak haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.321 bardak haberi bulunmuştur.
Sararmış kupaları kar beyazlığına kavuşturun! 4 saat içinde yeni gibi yapan yöntemBeyaz kupalar mutfakta en sık kullanılan malzemelerden biri. Her gün kahve çay derken sarı lekelere bürünen kupalar zamanla kötü bir görüntü veriyor. Bu sebeple çay, bitki çayı ve kahve gibi içeceklerden kirlenen kupalar çoğu zaman rafa kaldırılıyor. Ancak bunları yenilemenin ve ilk günkü görünümüne kavuşturmanın bir yolu var. Peki ama nasıl?
Kalori hesaplamayı artık bırakınEtler, tavuklar, meyveler, sebzeler… Her birini yiyince sindirim sistemimiz genellikle farklı tepkiler veriyor, kimi zaman 4-5 saat boyunca karnımızda bir ağırlık hissederken kimi zaman yemek yedikten yarım saat sonra bile yeniden acıkmış gibi hissediyoruz.
Aslı Turanlı'dan 'bardak fırlattı' iddiasına yeni açıklama!Oyuncu Aslı Turanlı, film festivalinde Can Yaman’a bardak fırlattığı ile ilgili çıkan haberler hakkında yeni bir açıklama yaptı. Turanlı, “Böyle bir şeylerde anılmak istemiyorum. Arkadaşlar benim kimseyle hayatım boyunca problemim olmadı” ifadelerini kullandı.
Evinin bahçesinde çay içerken hayatı yerle bir oldu! 'Beynimde şartel patladı'Hatay’da yaşayan Nurhayat Taşçı evinin bahçesinde çay içtiği esnada bardak elimden yere düştü ve hayatı saniyeler içinde karardı. Geçirdiği ameliyat sonrası yaşama tutunsa da sol kolunu kullanamamaya başladı. Taşçı, hayatını idame ettirmekte güçlük çekiyor.
1 bardak tüketen yaşadı! Kilosu 300 liradan satılıyor, 7 bölgede yetişen kansersavarProf. Dr. Ebru Yaşa Kafkas, dünyada 'süper besin' olarak tanımlanan ve kansere karşı koruyucu etkileriyle bilinen mavi yemişin Türkiye genelinde yaygınlaştırılabileceğini söylüyor. 7 bölgeye yayılan üretim potansiyeliyle mavi yemiş, Türkiye’nin tarımda yükselen değerlerinden biri haline geliyor. Kafkas, "Mavi yemiş için Türkiye’de 100 bin ton üretim potansiyeline sahibiz" diyerek bu meyvenin faydalarını sıraladı.
Filiz Akın'dan yeni paylaşım! İlker İnanoğlu kayıtsız kalmadı: Onu kolay kolay hiçbir şey yıkamazTürkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Hastaneden çıkan Filiz Akın'dan yeni paylaşım geldi. Oğlu İlker İnanoğlu paylaşıma kayıtsız kalmadı.
Merve Boluğur'un yeni paylaşımı olay oldu! 'Ne zaman iyi olacağız'Kanal D'de ekrana gelen Acemi Cadı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ama uzun süredir ekranlarda yer almayan Merve Boluğur, Instagram'dan paylaşımlarına devam ediyor. Paylaşımları çok konuşulan ünlü oyuncuya 'Ne zaman iyi olacağız' yorumu yapıldı.
Aşerirken sağlıklı beslenmek mümkünAnne adaylarının hem en mutlu olduğu, hem de en çok zorlandığı dönemlerden birisi olan hamilelik bulantıları ve aşermesi döneminde sağlıklı beslenmek mümkün. Endişelenmenizi gerektiren konu ise aşermelerin ne düzeyde olduğudur.
1 bardak içince şıp diye uykuya dalacaksınız! Enerjik uyananların sırrı ifşa olduGünümüzde pek çok insan derin ve kaliteli bir uykuya hasret kalmış durumda. Günün yorgunluğunu atabilmek, zihinsel ve fiziksel olarak tam anlamıyla dinlenmiş hissetmek için yeterli ve kaliteli bir uykuya ihtiyaç duyuyoruz. Stres, yoğun çalışma temposu ve teknolojinin sürekli hayatımızda olması gibi faktörler nedeniyle ise tam anlamıyla kaliteli bir uyku çekemiyoruz. Ancak bu sorunu bir nebzede olsa hafifletmek ve bedeninizi rahatlatmak için uyumadan önce bazı içecekleri tüketebilirsiniz.
Besin değerinden zengin gıda seçebilmek için 8 ipucuDünya Gıda Günü her yıl, FAO (Gıda ve Tarım Örgütü) tarafından 16 Ekim’de gerçekleştiriliyor. Bu yıl belirlenen, “Daha iyi bir yaşam ve daha iyi bir gelecek için gıda hakkı” teması çerçevesinde besin yoğunluğu ve iyi gıda seçimleri konusuna dikkat çeken Diyetisyen Florencia Braga, besin değerinden zengin gıda seçimleri hakkında önerilerde bulundu.
Masabaşı çalışanların ilacı! Her saat başı 1 bardak su içmek performansı artırıyorMasabaşında uzun saatler çalışmak, çoğu beyaz yaka çalışanın rutini haline gelmiş durumda. Ancak iş performansınızı artıracak basit bir alışkanlık olan su içmeyi ihmal ediyor olabilirsiniz. Peki, bu kadar basit bir davranışı edinmek neden bu kadar zor ve önemli? Su içme alışkanlığını nasıl kazanabiliriz? İçecek Beslenme Uzmanı Serenay Bender anlattı.
6 ay öncesinden gebeliğe çift olarak hazırlanınBebeğin sağlığını anne ve babanın sağlığı belirler. Bebek beslenmesi henüz anne rahmine düşmeden önce başlar. Anne-baba olmayı planlıyor ama sağlıksız besleniyorsanız, obezseniz veya kan değerleriniz çok kötüyse hamilelik öncesi hazırlıklara başlamalısınız
Asla sönmeyen köftenin sırrı! İç harcına 1 bardak eklemek yetiyorKöfte yaparken en çok yaşanan sorunlardan biri, köftenin pişerken sönmesi ve istediğimiz o pofuduk kıvamı yakalayamamasıdır. Bu durum, köftenin içindeki malzemelerin doğru kullanılmamasından veya eksik bir malzeme eklenmesinden kaynaklanabilir. Ancak, köftenizi her seferinde yumuşacık ve kabarık yapacak bir malzeme ekleyerek bu sorunu çözmek mümkün. İşte, asla sönmeyen köftenin sırrı ve mükemmel köfte yapmanın püf noktaları!
İçki markalı bardakla meyve suyu servisi yokTarım ve Orman Bakanlığı, açık içki tüketimi yapılan yerlerde, üzerinde içki markası, amblem ve logolarına yer verilebilecek servis amaçlı materyallerin kullanımına ilişkin sınır belirledi.
Puf puf kabaran kekin sırrı buymuş meğer! Kekin hamuruna 1 bardak ekleyinKek yapmak, özellikle de puf puf kabaran ve yumuşacık bir kıvam elde etmek, birçok kişi için zorlayıcı olabilir. Ancak, lezzetli ve kabaran bir kek yapmanın sırrı oldukça basit: Hamurunuza ekleyeceğiniz 1 bardak malzeme ile kekiniz tam kıvamında olacak. İşte, mükemmel kabaran kek yapmanın püf noktaları ve bu basit dokunuşla kekinizi nasıl şahane hale getireceğinizin detayları!
Kırmızı etin lokum gibi olmasını sağlayan tüyo! 1 bardak eklemeniz yetiyorKırmızı etin pişirilmesi, lezzetinin tam olarak ortaya çıkması için özen ve dikkat gerektirir. Etin yumuşacık, lokum kıvamında olması her zaman kolay olmayabilir. Ancak, sadece 1 bardak ekleyerek kırmızı eti pamuk gibi yumuşatmanın sırrını açıklıyoruz. İşte, kırmızı etin lokum gibi olması için bilmeniz gereken püf noktaları!
Bardak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.