2020 Olimpiyat

2020 Olimpiyat

Son dakika 2020 Olimpiyat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 Olimpiyat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 Olimpiyat haber sayfamızda...

2020 Olimpiyat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.572 2020 olimpiyat haberi bulunmuştur.
Paris 2024'te Taha Akgül'den bronz madalya! Kariyerini noktaladı
Paris 2024'te Taha Akgül'den bronz madalya! Kariyerini noktaladıParis 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli güreşçimiz Taha Akgül, Kırgızistan'dan Aiaal Lazarev'i mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Taha Akgül tarihi başarısı sonrası güreşe veda etti.
Milli güreşçi Taha Akgül, Paris 2024'te yarı finalde kaybetti! Yeni hedef bronz madalya
Milli güreşçi Taha Akgül, Paris 2024'te yarı finalde kaybetti! Yeni hedef bronz madalyaParis 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli güreşçi Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kilo yarı finalinde İranlı Amir Hossein Zare'ye mağlup oldu. Taha Akgül, bronz madalya maçına çıkacak.
9.08.2024Güreş
Harikasın Ersu Şaşma! Olimpiyat Oyunları'nda 5'inci oldu
Harikasın Ersu Şaşma! Olimpiyat Oyunları'nda 5'inci olduParis 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli atletimiz Ersu Şaşma, erkekler sırıkla atlama finalinde bu sezonki en iyi derecesi olan 5.85m'lik atlayışıyla Olimpiyat 5'ncisi oldu. Erkekler sırıkla atlamada altın madalya kazanan ve rekor kıran Armand Duplantis sevincini Yusuf Dikeç pozuyla yaşadı.
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan Paris'te 5. oldu
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan Paris'te 5. olduMilli cimnastikçimiz erkekler paralel bar aleti finallerinde 5. sırayı aldı.
Kadınlar 4x100 metrede ABD rekorla altın kazandı!
Kadınlar 4x100 metrede ABD rekorla altın kazandı!Kadınlar 4x100 metre karışık bayrak yarışında altın madalyanın sahibi ABD oldu.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nden Imane Khelif açıklaması
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nden Imane Khelif açıklamasıTürkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) geçmişte 'Cinsiyet uygunluğu testini' geçemeyen Cezayirli boksör ile ilgili açıklama yaptı.
Ersu Şaşma sırıkla atmada finale kalmayı başardı
Ersu Şaşma sırıkla atmada finale kalmayı başardıOlimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden milli atlet, sırıkla atlamada 5.75'lik derecesiyle finale kalma başarısı gösterdi
Hakan Reçber, Paris'te altın madalyayı hedefliyor
Hakan Reçber, Paris'te altın madalyayı hedefliyorTokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalyayı boynuna takan milli tekvandocu, Paris 2024’te altın madalya kazanmak istediğini açıkladı.
18.07.2024Diğer
Büyüsen de çocuk olmayı unutma!
Büyüsen de çocuk olmayı unutma!Ryan Reynolds’ın rol aldığı “IF/Hayali Arkadaşlar” yetişkinlere çocukluklarını ve hayal güçlerini unutmamalarını hatırlatan, Pixar animasyonlarının izinde duygusal bir aile filmi.
17.05.2024Kültür Sanat
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birdenÜlkemizi Paris'te 2024 yaz Olimpiyatları'nda temsil edecek tekvandocular belli oldu.
18.12.2023Diğer
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor'
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor'Tecrübeli libero Ayça Aykaç Altıntaş, Vakıfbank’ta oynayan her ismin en iyisini vermesi gerektiğini belirtti. Dünya Kulüpler Şampiyonası için de iddialı konuşan milli voleybolcu, "Kendi performansımızı ortaya koyarsak kupayı kaldırırız" dedi.
10.12.2023Voleybol
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalımA Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023Voleybol
Sporcu öyküleri
Sporcu öyküleriİmkânsızlıkları anlatan spor belgeselleri nerelerde yanlış yaptığımızı gösteriyor. Filenin Sultanları’nın belgeseli ya da filmi çekilse de başarının sırlarına örnek olsa keşke.
24.09.2023Kültür Sanat
Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi!
Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi!Filenin Sultanları aldığı üst üste başarılar ile adından söz ettirirken ünlü tenisçi Novak Djokovic'in Hande Baladın hamlesi dikkat çekti.
5.09.2023Voleybol
'Zehra Güneş Hollywood yıldızıyla karıştırılabilir'
'Zehra Güneş Hollywood yıldızıyla karıştırılabilir'Kadınlar Olimpiyat elemelerinde izlenmesi gereken 10 isim açıklandı. Türkiye'den Zehra Güneş listede yer alırken övgü dolu sözler sarf edildi.
28.08.2023Voleybol
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023Basketbol
Mete Gazoz'un temeli sağlam!
Mete Gazoz'un temeli sağlam!Olimpiyat altınının yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyen Mete Gazoz bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Milli okçu, anatomisi için yüzme ile basketbolla uğraştı, dikkat yeteneği, göz ve el koordinasyonunu resim yapıp, piyano çalarak geliştirdi.
8.08.2023Diğer
New York’tan Paris’e şehirlerin sıcakla imtihanı
New York’tan Paris’e şehirlerin sıcakla imtihanıArtık ana gündemimiz sıcaklar! Nasıl olmasın; rekor üstüne rekor kırılıyor. Peki, aşırı sıcaklara karşı hazırlıklı mıyız? Nasıl mücadele edilebilir? Dünyanın büyük kentlerinden örneklere bakmakta fayda var.
22.07.2023Pazar
İşte dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu! Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt listede
İşte dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu! Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt listedeVoleybolda dünyanın en zengin kadın sporcuları belli oldu. Kulüplerden kazanılan rakamlar, sponsorluk gelirleri ve sahip olduğu gayri menkul yatırımlarının dikkate aldığı listede Türkiye'den Zehra Güneş ile Ebrar Karakurt da yer alıyor.
26.04.2023Voleybol
İtalya'da Egonu için skandal manşet: Özür dilemeni istiyoruz
İtalya'da Egonu için skandal manşet: Özür dilemeni istiyoruzVakıfBank'a sezon başında transfer olan ve İtalya'ya geri döneceği konuşulan Egonu ile ilgili İtalyan basınından Libero sert bir başlık attı ve 'Egonu 1 milyon euro karşılığında İtalya'nın ırkçı olduğunu unutur' dedi.
13.03.2023Voleybol
VakıfBank'ta Ayça Aykaç için sözleşme kararı!
VakıfBank'ta Ayça Aykaç için sözleşme kararı!Geçen sezonu 5'te 5 yaparak kusursuz şekilde tamamlayan VakıfBank sezon bitmeden milli voleybolcu Ayça Aykaç ile anlaşma sağladı.
10.03.2023Voleybol
Mert Aydın yazdı: İngiltere’de futbol neyse ragbi de o...
Mert Aydın yazdı: İngiltere’de futbol neyse ragbi de o...Biz futbolla büyüdük. Hayatımız futbol oldu. İngiltere’ye geldiğimde Londra’nın güney batısına yerleştim. Bir gittim ki bölgede herkes ragbi delisi. Çünkü bu sporun doğduğu ve yayıldığı bölge.
25.12.2022Diğer
“Hayata bir kere geliyoruz  engellere yenilemeyiz”
“Hayata bir kere geliyoruz engellere yenilemeyiz”Şevval Beren Mutlu, Yiğit Caner Aydın ve Öznur Cüre... Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu milli sporcuları dolu dolu yaşamak, çalışmak, başarmak, üzerine kendilerine çizdikleri yolda hedeflerine doğru engellere yenilmeden yürüyorlar.
27.11.2022Pazar
Türkiye Golf Federasyonu’na yeni sponsor
Türkiye Golf Federasyonu’na yeni sponsorTürk sporunun en büyük destekçilerinden olan Procter & Gamble (P&G), Gillette Venus ve Braun markalarıyla, Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi sponsorlarından oldu.
22.07.2022Golf
Sadece 3 federasyonu kadınlar yönetiyor
Sadece 3 federasyonu kadınlar yönetiyorKASFAD’ın raporuna göre, Türkiye’de spor alanında yönetici kademesinde kadının adı yok denecek kadar az. 61 spor federasyonu başkanlığının sadece 3’ünü kadınlar yönetiyor.
27.05.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2020 Olimpiyat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.