Son dakika 18 bin personel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 18 bin personel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 18 bin personel haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.000 18 bin personel haberi bulunmuştur.
Ege’de diyalog sürecine devamAnkara - Atina arasında başlayan diyalog süreci devam ediyor. Bu kapsamda Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis, eylül ayının ilk haftası Türkiye’ye geliyor.
Ege’de ibre barışa döndüTürkiye ve Yunanistan’da yapılan seçimlerin ardından Ege’nin iki yakasında barış için yeniden umut doğdu. Erdoğan ile Miçotakis’in yeni dönemdeki ilk görüşmeleri, Baltık ülkesi Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta yapılacak.
TCG Anadolu komutayı devraldıTürkiye’nin amfibi gemisi TCG Anadolu, Ege ve Akdeniz’in birleştiği Marmaris açıklarında eğitim faaliyeti ile komutayı fiilen de ele aldı. Çıkarma gemileri ile zırhlı araçları taşıyan TCG Anadolu’ya eğitim faaliyetinde korvet ve firkateynler eşlik etti.
Uçakta yeniden gümrüksüz satışDHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, uçak içi gümrüksüz satışların yeniden başlayacağını açıkladı. Keskin, İstanbul Havalimanı’nın yolcu trafiğinde Avrupa’da birinci, dünyada 20’nci sırada yer aldığını söyledi.
Küme küme cazibeTekstil, ayakkabı gibi emek yoğun sektörlerde kümelenme modeliyle üretim, istihdam, ihracatın artırılması hedefleniyor. Belirli illerde, belirli sektörlerde oluşturulan kümelenmeler destekleniyor, o illerin yatırım cazibesi artıyor.
Müjdeli haber az önce geldi! Başvurular resmen başladıÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Sağlık Bakanlığı'nın 18 bin sözleşmeli sağlık personeli pozisyonuna yerleştirme yapmak için adayların tercihleri alınmaya başlandı.
Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları! KPSS 2018/5 sonuç sorgulamaÖSYM tarafından gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alımı sonuçları resmen belli oldu. Merakla beklenen KPSS 2018/5 Sağlık Bakanlığı personel yerleştirme sonuçları adayların erişimine açıldı. Peki tercih yapan adaylar sonuçları nereden öğrenecek?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı! 18 bin personel alınacak...Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri başladı. KPSS-2018/5 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınacak. 18 bin personelin alınacağı KPSS-2018/5 Tercih Kılavuzu ve Tablolar haberimizde...
Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alacakSağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde sözleşmeli pozisyonda istihdam edilmek üzere 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından; Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim düzeyinden farklı unvanlarda olmak üzere toplam 18 bin personel alacak.
Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alacakSağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde sözleşmeli pozisyonda istihdam edilmek üzere 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından; Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim düzeyinden farklı unvanlarda olmak üzere toplam 18 bin personel alacak.
Son Dakika: Bakan duyurdu! 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacakSağlık Bakanı Ahmet Demircan, "ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Bunların ilanı önümüzdeki perşembe günü ÖSYM tarafından yapılacak." dedi.
Vali Gül açıkladı: İstanbul'da eğitim-öğretime yarın ara verildiİstanbul Valisi Davut Gül, "Resmi-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, muhtelif kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine, 21 Şubat 2021 Cuma günü bir gün süreyle ara verilmiştir." dedi.
Rekor ihracattan büyük pay aldılarTürkiye’nin rekor ihracat gelirinden önemli bir pay alan KOBİ’ler, özellikle katma değeri yüksek üretimde de söz sahibi olmaya başladı. Ar-Ge teşviklerinden yararlanma oranları giderek artan KOBİ’ler, bunu pek çok sektördeki üretimlerine yansıtıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evine girmeyen tek bir vatandaşımızı dahi bırakmayacağız"Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı”nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşına kadar toplam 453 bin konut yapacak ve evine girmeyen tek bir vatandaşımızı dahi bırakmayacağız." dedi. Erdoğan, yardımları nedeniyle aralarında Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in de olduğu 42 kurumun temsilcisine plaket verdi.
77.018 KİŞİ İÇİN FIRSAT 🚩 İŞKUR 81 ilde KPSS'siz personel alımı yapacak! İşte İŞKUR açık iş ilanları başvuru ekranıİŞKUR açık iş ilanları sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. İşçiler ile iş arayanları buluşturan İŞKUR'da il il ya da meslek bazında filtreleme yaparak iş ilanları görüntülenebiliyor. Mevcut ilanlara göre 81 ilde KPSS'siz toplamda 77 bin 18 personel alımı yapılacak. İş arayan vatandaşlar İŞKUR'da hangi meslek kolları için işçi arandığını sorguluyor. İşte İŞKUR açık iş ilanları ve başvuru ekranı...
Erdoğan'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı: Hedefimize adım adım yaklaşıyoruzAK Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Terörsüz Türkiye' hedefine adım adım yaklaşıldığını belirterek, 'Terör baronları için yolun sonu görülmüştür. Aydınlık yarınlarımızı beraberce inşa edeceğiz. Türk, Kürt, Arap demeden 85 milyonun tamamının kazandığı bir iklimi ülkemizde tesis edeceğiz.' dedi.
Erdoğan'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı: Hedefimize adım adım yaklaşıyoruzAK Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Terörsüz Türkiye' hedefine adım adım yaklaşıldığını belirterek, 'Terör baronları için yolun sonu görülmüştür. Aydınlık yarınlarımızı beraberce inşa edeceğiz. Türk, Kürt, Arap demeden 85 milyonun tamamının kazandığı bir iklimi ülkemizde tesis edeceğiz.' dedi.
En acı tatil! Kartalkaya’da yangın faciası: 76 ölü, 51 yaralıBolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de dün gece çıkan yangında 76 kişi hayatını kaybetti, 51 kişi de yaralandı. Yangın önlemlerinin yetersiz olduğu iddia edilen otelde bazı vatandaşlar canlarını kurtarmak için camdan atladı, bazıları çarşaflarla aşağı indi. Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, 2021 ve 2024 yılındaki denetimlerde olumsuz bir durum olmadığını belirtirken faciadan kurtulanlar otelde duman dedektörü, yangın söndürme sistemi ve alarm zilinin bulunmadığını iddia etti.
18 Bin Personel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.