Suikast

Suikast

Son dakika suikast haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan suikast gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan suikast haber sayfamızda...

Suikast

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.228 suikast haberi bulunmuştur.
Eski eşini öldürmüştü! Yazar Funda Demirci'den mail ve ses kayıtları ortaya çıktı
Eski eşini öldürmüştü! Yazar Funda Demirci'den mail ve ses kayıtları ortaya çıktıBeşiktaş'ta eski eşi Mustafa Çapar'ı boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen yazar Funda Demirci hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan Demirci, "Ben yapmadım. Hep şiddet vardı. Çok fena şiddet vardı" şeklinde konuştu.
5.09.2024Gündem
Putin'den büyük sürpriz! ABD seçimlerinde desteklediği adayı açıkladı
Putin'den büyük sürpriz! ABD seçimlerinde desteklediği adayı açıkladıABD'nin Rus devlet medyasına yaptırım açıklanmasından saatler sonra konuşan Rusya lideri, destek verdiği ismin gülümsemesine övgüler dizdi. Putin, Ukrayna ile 2022'de İstanbul'da varılan anlaşma şartlarında masaya oturabileceklerini de ekledi.
5.09.2024Dünya
Felaketin faturasını canlarıyla ödetti! Kim aynı anda 30 kişiyi idam ettirdi
Felaketin faturasını canlarıyla ödetti! Kim aynı anda 30 kişiyi idam ettirdiKuzey Kore lideri Kim Jong-un’un, geçtiğimiz ay ülkeyi vuran ölümcül sel ve heyelan felaketinin bedelini, suçlu yetkililere canlarıyla ödettiği yazıldı.
4.09.2024Dünya
Biden bile artık arkasında durmuyor: Netanyahu çaba göstermiyor!
Biden bile artık arkasında durmuyor: Netanyahu çaba göstermiyor!İsrailli 6 rehinenin ölü olarak getirilmesinin ardından İsrailliler Başbakan’a anlaşma baskısı yaparken, taraflar topu birbirine atıyor. ABD Başkanı ise, Netanyahu’nun anlaşmak için yeterli çaba göstermediğini söyledi.
3.09.2024Dünya
Terör örgütünün hedefi çocuklar! Ayda 10 çocuk kaçırdılar
Terör örgütünün hedefi çocuklar! Ayda 10 çocuk kaçırdılarTerör örgütü PKK, sözde “askere alma” gibi yöntemlerle çocuk kaçırmaya devam ediyor. Her geçen gün kan kaybettiği için çocuklara daha fazla bel bağlamaya başlayan örgüt, Suriye’nin kuzeyinde 2024 yılının başından bu yana 75 çocuğu kaçırdı. Terör örgütünün çocuklar üzerindeki tehdidi gittikçe artıyor
1.09.2024Gündem
FBI, Trump'a suikast girişiminde bulunan saldırganın internet arama geçmişini açıkladı
FBI, Trump'a suikast girişiminde bulunan saldırganın internet arama geçmişini açıkladıSaldırının nedeninin henüz belirlenemediğini kaydeden FBI, saldırgan Thomas Crooks'un Eylül 2023'ten itibaren hem Trump'ın hem de Başkan Biden'ın seçim etkinliklerini internetten aramaya başladığını duyurdu.
29.08.2024Dünya
İnsafsız öneriler!
İnsafsız öneriler!Batı Şeria ve Gazze’ye yönelik saldırılarda bilanço ağırlaşırken, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz insanfsızca diye nitelenebilecek bir öneri yaptı, Batı Şeria’daki halkın Gazze’de olduğu gibi “topluca zorla yerinden edilmesini” gündeme getirdi.
29.08.2024Dünya
FBI, Crooks hakkında yeni bilgileri paylaştı! 'Çok sayıda etkinlik ve hedefi incelemiş'
FBI, Crooks hakkında yeni bilgileri paylaştı! 'Çok sayıda etkinlik ve hedefi incelemiş'FBI, ABD’nin eski başkanı Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan silahlı saldırganın, Trump’ı hedef almaya karar vermeden önce kalabalık bir etkinliğe saldırmayı amaçladığını açıkladı.
28.08.2024Dünya
Bursa'da orman yangını
Bursa'da orman yangınıBursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edildi.
28.08.2024Gündem
Van'da 400 bin sazan yavrusu su kaynaklarına bırakıldı
Van'da 400 bin sazan yavrusu su kaynaklarına bırakıldıVan'da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince farklı bölgelerdeki 6 su kaynağına 400 bin sazan yavrusu bırakıldı.
28.08.2024Gündem
Savaşta son dakika... Suriye'de suikast, saldırı sınırı aştı!
Savaşta son dakika... Suriye'de suikast, saldırı sınırı aştı!İkinci İntifada'dan bu yana Batı Şeria'da gerçekleşen en büyük baskında can kaybı 11'e çıktı, Filistin lideri Abbas Suudi Arabistan ziyaretini yarıda kesti. Şam-Beyrut otoyolunun kenarındaki köprüde ise, yeni bir suikast gerçekleşti.
28.08.2024Dünya
Biden'ın sonu olmuştu! Trump bu kez Harris ile canlı yayına çıkıyor
Biden'ın sonu olmuştu! Trump bu kez Harris ile canlı yayına çıkıyorABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, rakibi Demokrat aday ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile 10 Eylül'de yapılacak bir canlı yayına katılma konusunda "anlaşmaya vardığını" açıkladı.
27.08.2024Dünya
Başkanlık yarışından çekilmişti... Kennedy Trump'ın ekibine katılıyor
Başkanlık yarışından çekilmişti... Kennedy Trump'ın ekibine katılıyorABD'de başkanlık yarışından çekilen bağımsız aday Robert F. Kennedy'nin, desteğini açıkladığı Cumhuriyetçi Donald Trump'ın seçim ekibinde görev alacağı bildirildi.
27.08.2024Dünya
Trump'a suikast girişimine ilişkin Kongre üyeleri 'kapsamlı soruşturma' sözü verdi
Trump'a suikast girişimine ilişkin Kongre üyeleri 'kapsamlı soruşturma' sözü verdiCumhuriyetçilerin başkan adayı Trump'a suikast girişiminde bulunulan Pennsylvania'daki Butler bölgesini ziyaret eden Kongre üyeleri, 'somut ve kapsamlı bir soruşturma' sözü verdi.
27.08.2024Dünya
CHP Genel Başkanı Özel'den tüzük açıklaması! 'Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğim'
CHP Genel Başkanı Özel'den tüzük açıklaması! 'Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğim'CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İş Bankası'nın 100'üncü kuruluş yıl dönümü için düzenlenen resepsiyona katıldı. Programda soruları yanıtlayan Özel, “Partide bir tüzük değişimi var, onunla ilgili tüm üyelerimiz görüş veriyor." dedi.
26.08.2024Gündem
İsrail yine gazetecileri hedef aldı! TRT ekibine saldırıya sert tepkiler
İsrail yine gazetecileri hedef aldı! TRT ekibine saldırıya sert tepkilerİsrail Han Yunus'taki Nasır Hastanesi yakınlarında bulunan gazetecilerin çadırının önündeki bir araca saldırı düzenledi. Saldırıda TRT Arabi kameramanı yaralandı. Yapılan saldırıya Ankara'dan çok sert tepkiler geldi.
26.08.2024Dünya
Sokak ortasında sesli müzik kavgası kanlı bitti! 1 kişi hayatını kaybetti
Sokak ortasında sesli müzik kavgası kanlı bitti! 1 kişi hayatını kaybettiŞişli'de sokakta müzik dinleyen grup ile sesten rahatsız olan mahalle sakini arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, pompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybetti.
26.08.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Ben-Gvir'e tepki: Soysuz ve lanetli bir açıklama
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Ben-Gvir'e tepki: Soysuz ve lanetli bir açıklamaAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Mescid-i Aksa'da bir sinagog inşa etmek istediğini söylen İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'e tepki. Çelik "Soysuz ve lanetli bir açıklama" dedi.
26.08.2024Gündem
Hayat durma noktasında ülke felaketi yaşıyor! 22 kişi hayatını kaybetti
Hayat durma noktasında ülke felaketi yaşıyor! 22 kişi hayatını kaybettiTayland’da uzun süredir devam eden muson yağışları nedeniyle birçok şehir sular altında kaldı. Yaşanan sel ve toprak kaymalarında 22 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
26.08.2024Dünya
Savaşı tetikleyecek yeni suikast! İsrail-Lübnan-İran hattında sıcak gelişmeler...
Savaşı tetikleyecek yeni suikast! İsrail-Lübnan-İran hattında sıcak gelişmeler...Orta Doğu'da gerilim gittikçe tırmanıyor. İsrail ordusunun insansız hava aracıyla (İHA) Lübnan'ın güneyindeki Sayda kentinde seyir halindeki bir aracı vurduğu, araçta hedef alınan kişinin ise kurtulduğu bildirildi. İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, yeni bir provokasyona girişti. Öte yandan İsrail Batı Şeria'ya saldırı düzenledi.
26.08.2024Dünya
Seyir halindeki araca drone'la suikast! Siyah dumanlar yükseldi, Orta Doğu diken üstünde
Seyir halindeki araca drone'la suikast! Siyah dumanlar yükseldi, Orta Doğu diken üstündeOrta Doğu'daki tansiyon zirveye ulaşmışken İsrail ordusu Lübnan'ın güneyinde seyir halindeki araca drone'la suikast girişimi düzenledi. Hedef alınan kişinin Filistin örgütlerinden birinin üyesi olduğu bildirildi.
26.08.2024Dünya
Seyir halindeki araca drone'la suikast! Kimliği açıklanmadı, Orta Doğu diken üstünde
Seyir halindeki araca drone'la suikast! Kimliği açıklanmadı, Orta Doğu diken üstündeOrta Doğu'daki tansiyon zirveye ulaşmışken İsrail ordusu Lübnan'ın güneyinde seyir halindeki araca drone'la suikast girişimi düzenledi. Hedef alınan kişinin Filistin örgütlerinden birinin üyesi olduğu bildirildi.
26.08.2024Haberler
Büyük aşk bir kez daha bitmişti! Jennifer Lopez - Ben Affleck'in ayrılık nedeni Kick Kennedy
Büyük aşk bir kez daha bitmişti! Jennifer Lopez - Ben Affleck'in ayrılık nedeni Kick Kennedy2004'teki ayrılıklarından yıllar sonra bir araya gelerek 2022'de evlenen Ben Affleck ile Jennifer Lopez yeniden ayrılıyor. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bilgilere göre Lopez, Affleck'e boşanma davası açtı. İddialara göre çiftin arasına Kick Kennedy girdi.
26.08.2024Cadde
İstanbul'da Filistinli iş insanına suikastta şok detaylar! 3 araç değiştirip birini yaktılar
İstanbul'da Filistinli iş insanına suikastta şok detaylar! 3 araç değiştirip birini yaktılarKağıthane'de Filistinli iş insanı Anas El Abd Quadir’in hayatını kaybettiği, iki kişinin de yarandığı saldırıyla ilgili İstanbul’da gözaltına alınan 3’ü Suriye uyruklu 4 kişi adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı.
23.08.2024Gündem
Trump'tan flaş seçim vaadi! Seçilirse 'Meksika duvarı tamamlanacak'
Trump'tan flaş seçim vaadi! Seçilirse 'Meksika duvarı tamamlanacak'Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, seçilmesi halinde başkanlığı döneminde Meksika sınırına inşa edilmeye başlanan duvarı tamamlama sözü verdi.
22.08.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suikast ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.