Almanya

Almanya

Son dakika Almanya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Almanya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Almanya haber sayfamızda...

Almanya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113.905 almanya haberi bulunmuştur.
Saç ekiminin süper yıldızı: Türkiye
Saç ekiminin süper yıldızı: TürkiyeTürkiye saç ekimi turizminde Avrupa ve uzak pazarlarda yükselişini sürdürüyor. Avrupa’da Almanya ve İspanya’dan, uzak bölgelerde Amerika ve Avustralya’dan gelen hasta sayılarında ciddi artış var. Turizm Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilecek çalışmalar düzenlemek de ülkemiz adına oldukça faydalı olabilir.
7.09.2024Pazar
Kurşun asker ordusu vitrininde
Kurşun asker ordusu vitrinindeOsmanlı ve Türk askerlerinden oluşan kurşun asker koleksiyonuyla dikkat çeken Nabi Cerit, “İftihar vesilem tek temaya dayalı bir koleksiyon olması,” diyor.
7.09.2024Pazar
Edin Dzeko'nun golü Bosna Hersek'e yetmedi!
Edin Dzeko'nun golü Bosna Hersek'e yetmedi!UEFA Uluslar Ligi A Ligi 3. Grup'un 1'inci haftasında Hollanda, Bosna Hersek'i 5-2 mağlup etti.
Almanya, Macaristan karşısında 5 golle kazandı!
Almanya, Macaristan karşısında 5 golle kazandı!Almanya, UEFA Uluslar Ligi A Ligi 3. Grup'un 1'inci haftasında Macaristan'ı 5-0 mağlup etti.
Galler - Türkiye maçı sonrası Çağlar Söyüncü'ye şoke eden tepki! 'Futbolda dehşet sahnesi'
Galler - Türkiye maçı sonrası Çağlar Söyüncü'ye şoke eden tepki! 'Futbolda dehşet sahnesi'A Milli Futbol Takımı'nın 0-0'lık beraberlikle ayrıldığı Galler maçının son anlarında yaşanan pozisyon Almanya'da gündem oldu. Almanlar, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'ye tepki gösterdi.
7.09.2024Milli Takım
Bomba ihbarı sonrası bekleyiş sürüyor: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçak
Bomba ihbarı sonrası bekleyiş sürüyor: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçakHindistan-Almanya seferini yapan ve bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş gerçekleştiren Vistara Hava Yollarına ait yolcu uçağındaki yolcuların gönderilmesi için farklı bir uçak kente geldi.
7.09.2024Haberler
Bomba ihbarı sonrası Erzurum'a inmişti... Hindistan'dan gelen uçakla Frankfurt'a gitti
Bomba ihbarı sonrası Erzurum'a inmişti... Hindistan'dan gelen uçakla Frankfurt'a gittiHindistan-Almanya seferini yapan ve bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş gerçekleştiren Vistara Hava Yollarına ait yolcu uçağındaki yolcuların gönderilmesi için gelen farklı bir uçak yolcularını alarak Frankfurt'a uçtu.
7.09.2024Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
7.09.2024Futbol
Türkiye, 300 bin tonun üzerinde fındık ihraç etmeyi hedefliyor
Türkiye, 300 bin tonun üzerinde fındık ihraç etmeyi hedefliyorKaradeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy, 1 Eylül'de başlayan 2024-2025 sezonunda hedeflerinin 300 bin tonun üzerinde fındık ihraç etmek olduğunu söyledi.
7.09.2024Ekonomi
Bomba ihbarı asılsız çıktı: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçak geliyor
Bomba ihbarı asılsız çıktı: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçak geliyorHindistan - Almanya seferini yapan Air Vistara Havayolları’na ait yolcu uçağının, dünkü asılsız bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı’na zorunlu inişinin ardından, 234 yolcu ve 13 mürettebatın kentteki bekleyişi sürüyor.
7.09.2024Gündem
‘Hakkı’, Almanya’da yarışacak
‘Hakkı’, Almanya’da yarışacakKanada’da gerçekleşen 2. Montreal Uluslararası Film Festivali’nde Onur Mansiyonu’na layık görülen, Hikmet Kerem Özcan’ın yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi “Hakkı”, 11-15 Eylül tarihleri arasında 31. Oldenburg Uluslararası Film Festivali’nde yarışacak.
Yeğeni, Gülen’in sözlerini aktardı: ‘Ben çok  yattım, biraz da onlar yatsın’
Yeğeni, Gülen’in sözlerini aktardı: ‘Ben çok yattım, biraz da onlar yatsın’ABD’de yaşayan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in sağlığı ile ilgili sıkıntıları nedeniyle örgütün üst yönetiminde güç savaşları ortaya çıktı.
7.09.2024Gündem
Robotlar eve geliyor
Robotlar eve geliyorIFA 2024’te boy gösteren robotlar ev hizmetinden bahçe bakımına birçok görevi üstlenmeye hazırlanıyor. Bazı robotlar evde devriye gezip evcil hayvanlara göz kulak olurken kimisi ütü yapıyor, kimisi de bahçeyle ilgileniyor.
7.09.2024Ekonomi
Turizmde zirveye yükselişin öyküsü
Turizmde zirveye yükselişin öyküsü“Nevşehir Avanosluyum. Bir gün Japonya’ya gittim. 5 yıl kalıp Japonca öğrendim. Dönünce Dorak’ta bir yıl ofis boyluk, bir yıl rehberlik yaptım. İki arkadaşımla şirketi borçlarıyla devraldık. Bugün 3 bin kişiye istihdam sağlayan bir grup haline geldik. 20 ülkede ofislerimiz var. Yılda 10 milyon geceleme gerçekleştiriyoruz.”
Dünyanın zirvesine en önden bir bilet
Dünyanın zirvesine en önden bir biletBulut tabanlı eğlence biletlemesi yapan dünyadaki ilk 5 oyuncudan biri olabilmeyi hedefleyen Biletinial, Avrupa’yı da gözüne kestirdi. Ulaş Uslu, bir unicorn olma yolculuğundaki hedeflerini anlatıyor...
Yatırım yapan şirketler öne çıktı
Yatırım yapan şirketler öne çıktıHisse senedi piyasasında geride kalan 8 ayda, getirileri ile öne çıkan hisseler, özkaynakları büyüyen, yatırım yapan, satışları yüksek şirketler oldu. Öne çıkan şirketlere yakından bakalım...
Başarısız bir reklam kampanyasından hangi dersler çıkarılır?
Başarısız bir reklam kampanyasından hangi dersler çıkarılır?Küresel pazarda faaliyet gösteren küresel markalar, her türlü sosyal ve politik duruma karşı hassas bir denge gözetmek zorundalar. Şirketler iletişim ve kampanya stratejilerinde çok dikkatli olmalılar. Kültürel ve tarihi duyarlılıkları göz önünde bulundurmalılar...
Umut Ünlü'den Paralimpik Oyunları'nda altın madalya!
Umut Ünlü'den Paralimpik Oyunları'nda altın madalya!Milli yüzücü Umut Ünlü, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalyanın sahibi oldu.
6.09.2024Diğer
Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiga ile telefonda görüştü.
6.09.2024Gündem
Metin Lokumcu davasında karar çıktı
Metin Lokumcu davasında karar çıktıArtvin'in Hopa ilçesinde 31 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenen miting öncesi çıkan olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu ile ilgili Trabzon'da görülen davanın bugünkü 14. duruşmasında karar çıktı.
6.09.2024Gündem
Bomba ihbarı: Hindistan’dan Almanya’ya giden uçak Erzurum'a indi
Bomba ihbarı: Hindistan’dan Almanya’ya giden uçak Erzurum'a indiHindistan’dan Almanya’ya giden bir uçak, bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.
6.09.2024Haberler
Son dakika... Bomba ihbarı: Hindistan’dan Almanya’ya giden uçak Erzurum'a indi
Son dakika... Bomba ihbarı: Hindistan’dan Almanya’ya giden uçak Erzurum'a indiHindistan’dan Almanya’ya giden bir uçak, bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Bakan Uraloğlu ve Bakan Yerlikaya zorunlu iniş yapan uçakla ilgili açıklama yaptı. Erzurum Valisi, "Bomba ihbarının asılsız olduğu ortaya çıktı." dedi.
6.09.2024Gündem
Ekim ayı Antalya turizminde hareketlilik bekleniyor
Ekim ayı Antalya turizminde hareketlilik bekleniyorBu yıl gelen turist sayısının eylülün ilk haftası itibarıyla 12 milyona ulaştığı Antalya'da, Avrupalıların güz tatili dönemi olması dolayısıyla son yılların en hareketli ekim ayının yaşanması bekleniyor.
6.09.2024Ekonomi
FETÖ'de güç savaşları! Yeni itiraflar ortaya çıktı
FETÖ'de güç savaşları! Yeni itiraflar ortaya çıktıFetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in video paylaşımındaki itirafları, örgütte yaşanan güç savaşlarını bir kez daha ortaya koydu.
6.09.2024Gündem
Euro Bölgesi ikinci çeyrekte büyüdü
Euro Bölgesi ikinci çeyrekte büyüdüEuro Bölgesi ekonomisi, yılın ikinci çeyreğinde önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,2 büyüme kaydetti.
6.09.2024Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Almanya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.