GündemYarın okullar tatil mi? 16 Aralık tatil olan il ve ilçeler var mı?

Yarın okullar tatil mi? 16 Aralık tatil olan il ve ilçeler var mı?

15.12.2021 - 15:18 | Son Güncellenme:

Kış mevsiminin ilk ayı olarak bilinen Aralık ayında hava sıcaklıklarının ciddi şekilde düşmesi ve mevsim normalleri seviyesine gelmesinin ardından bazı illerin yüksek kesimlerinde kar yağışları etkili olmaya başladı. Kar yağışlarının etkili olmaya başlaması ve olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde eğitim gören öğrenciler okullar yarın tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 16 Aralık 2022 tarihinde tatil olan okullar var mı?

Yarın okullar tatil mi 16 Aralık tatil olan il ve ilçeler var mı

Okullar yarın tatil mi sorusu araştırma konusu olmaya başladı. Aralık ayına girilmesi ve hava sıcaklıklarının mevsim normalleri seviyesine inmesinin ardından birçok ilde olumsuz hava koşulları etkili olmaya başlarken bazı illerde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kar yağışlarının etkili olmaya başlaması ve olumsuz hava koşulları nedeniyle öğrenciler Yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Haberin Devamı

YARIN 16 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Şu an için olumsuz hava koşulları nedeniyle herhangi bir valiliğin ilinden tatil açıklaması gelmedi. Bilindiği üzere okullar valilik kararı ile tatil ediliyor. Herhangi bir gelişme olması halinde haberimiz güncellenecektir.