GündemTMSF'ye atamalar...

TMSF'ye atamalar...

29.01.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

TMSF'ye atamalar...

TMSFye atamalar...

08:40


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Kurulu Başkanlığına Ahmet Ertürk, ikinci başkanlığa ise Şakir Ercangül atandı.
Bakanlar Kurulu'nun, TMSF Kurulu Başkan, ikinci başkan ve üyeliklerine atama yapılmasına ilişkin kararı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre TMSF Kurulu Başkanlığına Ahmet Ertürk getirilirken, Kurulun İkinci Başkanlık görevine Sakir Ercangül atandı.
Ahmet Ragıp Çelebi, Ahmet Yarız, Osman Nuri Oduncu, Hasan İncekara ve Kemal Yamakoğlu ise Kurul üyeliklerine getirildiler.

KEŞFETYENİ
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi

Cadde | 05.04.2025 - 14:51

Fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin'le 2016 yılında nikâh masasına oturan Burcu Biricik, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Luna'yı kucağına almıştı. Kızının yüzünü göstermeyen Burcu Biricik objektiflere yakalandı.

Yazarlar