GündemTikTok düellosunda feci son! Bu poz onu ölüme götürdü

TikTok düellosunda feci son! Bu poz onu ölüme götürdü

20.08.2024 - 19:38 | Son Güncellenme:

TikTok düellosu ölümle bitti. 16 yaşındaki Emir Koçhan, Kağıthane'de bir parkın duvarındaki yazının önünde arkadaşlarıyla poz verip paylaştı. O yazıyı yazanlar, bu pozu gördü ve olanlar oldu. İki grup önce sosyal medyada atıştı, sonra buluştu. Yazıyı yazan grup, Emir'i ormanlık alanda darp edip ölümüne neden oldu. Emir'in acılı ailesi yaşadıklarını anlattı. Detaylar Kanal D Haber'de ortaya çıktı...

TikTok düellosu ölümle bitti. 6 yaşındaki Emir Koçhan, Kağıthane'de bir parkın duvarında yazının önünde arkadaşlarıyla poz verip paylaştı. O yazıyı yazanlar, bu pozu gördü. İki grup önce sosyal medyada atıştı, sonra da buluştu. Yazıyı yazan grup, Emir'i ormanlık bir alanda darp edip ölümüne neden oldu. Emir'in acılı ailesi yaşadıklarını anlattı.

Haberin Devamı

TikTok düellosunda feci son Bu poz onu ölüme götürdü

Emir'in ailesi yaşananları böyle anlattı; Emir bayıldıktan sonra da şaka yapıyor diye boğazını sıkıyorlar. Orada nefessiz kalıyor. 20 dakika kalbi durduğu için beyin ölümü gerçekleşiyor.

TikTok düellosunda feci son Bu poz onu ölüme götürdü

BU POZ ONU ÖLÜME GÖTÜRDÜ

16 yaşındaki oğlu Emir Koçan, Kağıthane'de bir parkın duvarındaki bu yazı önünde poz verdi. Ancak bu poz onu ölüme götürdü. Olayın başlangıcı çok basit bir şeydi. Bir yazı duvarda. Orası Kağıthane, öbürü Ayazağa çocukları. İddialara göre Emir Koçan ve arkadaşları o fotoğraf karesini paylaştıktan sonra, yazıyı yazanlar onlara sosyal medya üzerinden tehditler savurdu. Ve taraflar uzun süre tartıştı. Sonunda da Ayazağa'da orman içerisinde ıssız bir yerde karşı karşıya geldi.

BİR ANDA EMİR BAYILDI

Haberin Devamı

İddialara göre o grup Emir'e saldırmaya başladı. Uzun süre darp edilen genç yere yığıldı. Emir'in arkadaşı olayı böyle anlattı; Bir anda Emir bayıldı. Bu arkadaşın üzerine aradılar, eli cebindeydi çünkü. Sonra vurdular, ağır hakaretler ettiler.

TikTok düellosunda feci son Bu poz onu ölüme götürdü

AMBULANSI ARAYAMADILAR

Bir tarafta 15 kişilik bir grup, diğer tarafta da yaşları 16-17 yaşında olan 5 kişilik bir grup vardı. İddialara göre Emir'in arkadaşları o darp edilirken polisi ve ambulansı arayamadı. Çünkü tehditler aldılar.

Bize sağdan soldan vuruyorlardı, tehditler. Gidin kendi semtinize, yoksa sizi de aynı şekilde yaparız. Tamamen ölümle alakalı. Bu darp da değil. Bir kavga da değil.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Ambulans çok sonra geliyor. Kalbi duruyor çocuğun. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Ona saldıran 4 çocuk ise yakalandı.