GündemTaksi bariyere saplandı! Kazada 4 kişi yaralandı

Taksi bariyere saplandı! Kazada 4 kişi yaralandı

28.03.2024 - 21:41 | Son Güncellenme:

Rize'de sürücüsünün kontrolünden çıkan taksinin bariyere saplandığı kazada 4 kişi yaralandı.

Taksi bariyere saplandı Kazada 4 kişi yaralandı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Uzunkaya köyü mevkisinde meydana geldi. Okan Seymenoğlu (42) yönetimindeki 53 T 0399 plakalı taksi, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki bariyere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyere saplanan taksinin sürücüsü ile araçtaki Reşit Aydın (68), Levent Kalkavan (46) ve Mehmet Çelik (47), yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve çok sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Taksi bariyere saplandı Kazada 4 kişi yaralandı

Öte yandan, kazada yaralananların Trabzon'da meydana gelen heyelanda hayatını kaybeden Mehmet Sultan Allahverdi'nin cenazesinden döndüğü öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

KEŞFETYENİ
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu

Cadde | 14.04.2025 - 16:06

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Yazarlar