GündemSon dakika... Salih Mirzabeyoğlu'nun beyin ölümü gerçekleşti

Son dakika... Salih Mirzabeyoğlu'nun beyin ölümü gerçekleşti

07.05.2018 - 19:19 | Son Güncellenme:

Kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş'in ameliyat olduğu Yalova Devlet Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşti. Mirzabeyoğlu ailesinin isteği ile İstanbul’a getirildi.

Son dakika... Salih Mirzabeyoğlunun beyin ölümü gerçekleşti

Yalova’da beyin kanaması geçiren Salih Mirzabeyoğlu’nun beyin ölümü gerçekleşti. 5 Mayısta beyin kanaması geçiren Salih Mirzabeyoğlu olarak tanınan “Salih İzzet Erdiş” Yalova Devlet Hastanesi’nde ameliyat edildikten sonra uyutuluyordu.

Haberin Devamı

Ancak 3 gün sonunda 68 yaşındaki Mirzabeyoğlu’nun ölümü gerçekleşmesine karşın, ailesinin isteği üzerine, yaşam destek ünitesine bağlı olarak mevcut durumunun korunduğu öğrenildi. Mirzabeyoğlu, uzman hekim kontrolünde ambulans ile Yalova Devlet Hastanesi’nden İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesine getirildi.

İBDA/C davasından hükümlüyken talebi üzerine yeniden yargılanmasına karar verilerek tahliye edilen, kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş, yargılandığı davada, her türlü kuşkudan uzak, hukuka uygun kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraat edilmişti.