GündemSelin taşıdığı çamur nedeniyle Erzincan-Sivas kara yolu ulaşıma kapandı

Selin taşıdığı çamur nedeniyle Erzincan-Sivas kara yolu ulaşıma kapandı

09.07.2023 - 14:34 | Son Güncellenme:

Erzincan’da öğle saatlerinde etkili olan sağanak ardından 25 ve 35'inci kilometrelerde, değişik noktalara selin taşıdığı çamur sebebiyle Erzincan-Sivas kara yolu ulaşıma kapandı.

Erzincan'da meteoroloji tarafından uyarısı yapılan sağanak öğle saatlerinde başladı. Kısa sürede etkili olan sağanak sebebiyle Erzincan-Sivas kara yolunun 25'inci kilometresindeki tüneller mevkisi ile 35'inci kilometredeki Sakaltutan Geçidi rampasına kadar 3 ayrı noktada sel meydana geldi.

Haberin Devamı

Sel sularının taşıdığı çamur sebebiyle kara yolu ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri, yolda temizlik çalışmasına başladı.

KEŞFETYENİ
Evlerini yıktılar! Survivor'da bu da oldu: Bakanlık devreye girdi
Evlerini yıktılar! Survivor'da bu da oldu: Bakanlık devreye girdi

Cadde | 10.03.2025 - 10:49

Survivor 2025 tüm hızıyla devam ediyor. Batuhan ve Sema, adada ev yapmıştı. İkili yarışmada beklenmedik sürprizle karşılaştı.

Yazarlar