GündemReynmen (Yusuf Aktaş) kimdir?

Reynmen (Yusuf Aktaş) kimdir?

30.01.2019 - 11:04 | Son Güncellenme:

Reynmen adıyla bilinen Yusuf Aktaş kimdir? Ünlü Youtuber Reynmen'in 25 Ocak Cuma günü yayınladığı şarkı "Derdim Olsun" 5 gün itibariyle 38 milyon kişi tarafından izlenirken, hem şarkı hem de Youtube fenomeni büyük ilgi görmeye devam ediyor. İşte Reynmen hakkında merak edilen bilgiler...

Reynmen (Yusuf Aktaş) kimdir

'Derdim Olsun' şarkısıyla Youtube'da trend listesine ilk sıradan giren Reynmen (Yusuf Aktaş) bu parça ile, 24 saatte 6.3 milyon kullanıcıya ulaşarak Aleyna Tilki'nin elinde bulundurduğu en kısa zamanda en çok izlenen video rekorunu da kırdı. İşte Reynmen'in hayatı hakkında bilinenler...

Haberin Devamı

REYNMEN (YUSUF AKTAŞ) KİMDİR?

Yusuf Aktaş 6 Aralık 1996 yılında doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak Açıköğretim’de Liseyi tamamlamıştır.

Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer almayı başarmıştı.

Yazarlar