GündemParkta iki çocuğun kavgasına aileler karıştı, ortalık savaş alanına döndü

Parkta iki çocuğun kavgasına aileler karıştı, ortalık savaş alanına döndü

30.08.2023 - 15:38 | Son Güncellenme:

Bağcılar'da parkta oynayan 2 çocuğun kavgasına aileler de karıştı. Bıçakların ve tabancının kullanıldığı kavgada bir kişi yaralanırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, pazartesi günü 20.30 sıralarında Kirazlı Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, parkta oynayan 2 çocuk arasında kavga çıktı.

Haberin Devamı

O sırada oradan geçen çocuklardan birinin ağabeyi olayı görüp çocukların yanına gitti ve bir çocuğu darbetmeye başladı.

Ardından darbedilen çocuğun yakınlarının da gelmesiyle büyüyen kavga ailelerden birinin evinin önüne taşındı. 2 aile arasında çıkan kavgada, bıçaklar ve havalı tabanca da kullanıldı. Bıçaklı 1 kişi, çevre sakinleri tarafından engellendi. Arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Havalı tabancayla yaralanan 1 kişi, ambulans ile hastaneye götürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı. Kavga anları güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

 

KEŞFETYENİ
Ünlü oyuncudan sürpriz Instagram hamlesi! Senaristi takipten çıktı...
Ünlü oyuncudan sürpriz Instagram hamlesi! Senaristi takipten çıktı...

Cadde | 17.04.2025 - 07:06

Usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu'ndan beklenmedik bir hamle geldi. Oyuncu dizinin senaristi Zeynep Gür'ü takipten çıkardı.

Yazarlar