GündemCipin altında kalan 13 yaşındaki çocuktan acı haber

Cipin altında kalan 13 yaşındaki çocuktan acı haber

10.09.2024 - 15:20 | Son Güncellenme:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde öğle arasında arkadaşından ödünç aldığı bisiklete binerek okuldan çıkan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cipin altında kalan 13 yaşındaki çocuktan acı haber

Olay, Sarımeşe Sezenler Caddesi'ndeki Sarımeşe İlköğretim Okulu'nun önünde meydana geldi. İddiaya göre, öğle arasında arkadaşından ödünç aldığı bisiklete binerek okuldan çıkan 8. sınıf öğrencisi Kaan Altuner (13) dengesini kaybederek yere düştü.

Haberin Devamı

Bu sırada A.Ç. idaresindeki 41 AU 325 plakalı Kia marka cip  Kaan Altuner'in üzerinden geçti. Okul önünde meydana gelen olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan Kaan Altuner, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Başiskele'deki özel hastaneye kaldırıldı. Sürücü ise gözaltına alındı. Kaan Altuner'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

KURTARILAMADI

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde cipin çarptığı Kaan Altuner, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Altuner’in cenazesi otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Öte yandan, kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bisikletin önünü kaldırarak giden Kaan Altuner'in karşıdan gelen ciple çarpışması sonucu aracın altında kaldığı görüldü. Görüntülerde başka bir sürücünün aracından inip cip sürücüsüne, 'Ne yapıyorsun, Allah senin belanı vermesin, dur' dediği anlar da yer aldı.

Haberin Devamı

Cip sürücüsünün emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

KAZA, GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bisiklet ile ön kaldırarak giden Altuner’in karşıdan gelen cip ile çarpıştığı anlar yer aldı. Kazanın ardından cipin durmayarak Altuner’in üzerinden geçtiği, çevrede bulunan bir sürücünün ise aracından fırlayarak giden sürücüye ‘Ne yapıyorsun, Allah senin belanı vermesin, dur’ dediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Cip sürücüsünün emniyetteki sorgusu sürüyor.