GündemÖğretmen, okul basıp, müdüre silah çekti

Öğretmen, okul basıp, müdüre silah çekti

17.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Etiler semtindeki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dehşet dolu anlar yaşandı. Dün saat 14.30 sıralarında bir süredir baskı gördüğünü öne süren kadrolu Bilişim Öğretmeni Serdar Alagöz (34), okula ruhsatsız tabanca ve bıçak ile geldi.

Öğretmen, okul basıp, müdüre silah çekti

Ferit Zengin / Öğretmen okul müdürünü odasında bulamayınca kadın müdür yardımcısına silah çekti. Çıkan tartışmada öğretmen silahını ateşledi ancak tutukluk yaptı. Bunun üzerine koşarak dışarıya çıkan öğretmen, doldur boşalt yaptı.

Haberin Devamı

Güvenliğe saldırdı

O sırada silah ateş aldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Dışarıya doğru koşan öğretmen, burada silahın kabzasıyla güvenlik kulübesinin camını patlattı. Kantindeki görevlilerin müdahale ettiği öğretmen, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, okulda bir süre çalışma yaptı. Öğrenciler ise velileri tarafından okuldan çıkartıldı.

Öğretmen, okul basıp, müdüre silah çekti

Üç bıçakla gelmiş

Saldırganın üzerinde ve çantasında yapılan aramalarda, bir ruhsatsız tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak ele geçirildi. Öğretmenin polisteki ifadesinde müdürün kendisine bağırıp hakarette bulunması üzerine böyle bir olaya kalkıştığını ifade ettiği öğrenildi.

Öğretmen, okul basıp, müdüre silah çekti

Hedefi müdürdü

Haberin Devamı

Öğretmen Serdar Alagöz’ün asıl hedefinin okul müdürüne saldırmak olduğu ancak okul müdürünün kızının ameliyatı için okula gelmediği iddia edildi. Gözaltına alınan öğretmenle ilgili işlemler sürüyor.