GündemO kadın kim çıktı?

O kadın kim çıktı?

24.12.2013 - 12:33 | Son Güncellenme:

17 Aralık'ta başlayan 'yolsuzluk ve rüşvet' operasyonu kapsamında gözaltına alınan iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı tanıdık bir isim çıktı.

O kadın kim çıktı

Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın avukatlığını da 1994 yılından beri yapıyor. 2008 yılında cezaevinde evlenen Sedat Peker'in nikahında Peker'in eşi avukat Özge Yılmaz'ın nikah şahitliğini de yapan Yıldırım'ın Çakıcı ile aşk ilişkisi olduğu da iddia edilmiş hatta Kurlar Vadisi'nin en revaçta olduğu dönemde, dizideki "Avukat Elif" karakterinin Yıldırım'dan ilham alındığı iddiaları çok konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Sanat ve sosyete camiasının da yakından tanıdığı bir isim olan avukat Yıldırım, birçok sanatçıyla birlike Ebru Gündeş'in de avukatlığını yapıyordu. Zarrab ile Gündeş evlendikten sonra Yıldırım, Zarrab'ın da avukatlığını yapmaya başladı. Yani Yıldırım ile Zarrab'ın tanışıklığı Ebru Gündeş'ten kaynaklanıyor.

Yıldırım, Milliyet'e bir röportaj vermiş; Alaatin Çakıcı'yla ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları cevaplamıştı.

"1994'te Çakıcı'nın davalarına girmeye başladım, ömrüm yettikçe de devam ederim" diyen Yıldırı röportajında şunları anlattı: "Bu davalar nedeniyle ailemden tepki alıyorum. Annem hâlâ bunu kabullenmiş değil. Endişe ediyor. Ama herkesin savunma hakkı vardır. Ölüm tehditleri gelir ama bunları ciddiye almıyorum. Annem avukat olan babamdan alışkın ama ben kadınım. Çakıcı Türkiye’ye döndüğünde savunmaya hazırlanmak için sürekli görüşmeye gittik cezaevine. Sonra ilişkimiz olduğunu yazan haber çıktı. Annem benimle günlerce konuşmadı."

Haberin Devamı

Reza Zarrab’ın avukatı Metris’te
Açıklama “Yolsuzluk ve rüşvet” soruşturması kapsamında tutuklanan işadamı Reza Zarrab’ın avukatı, müvekkiliyle görüşmek için Metris Cezaevi’ne geldi.
İşadamı Reza Zarrab, soruşturma kapsamında 17 Aralık’ta yapılan operasyonlarda gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklanan Zarrab, Metris Cezaevi’ne gönderilmişti. Zarrab’ın avukatı Şeyda Yıldırım, müvekkiliyle görüşmek için Metris Cezaevi’ne geldi. Avukat Yıldırım’ın cipinin hemen arkasından gelen beyaz renkli bir araçta bulunan bazı kişilerin de cezaevine geldikleri görüldü.

Video için tıklayın