GündemKöpekleri yanıltmak için esrarı, kesilmiş soğanlar arasına gizlemişler

Köpekleri yanıltmak için esrarı, kesilmiş soğanlar arasına gizlemişler

30.11.2008 - 16:55 | Son Güncellenme:

Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal

Köpekleri yanıltmak için esrarı, kesilmiş soğanlar arasına gizlemişler

MUĞLA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, özel bir kargo şirketiyla Diyarbakır'dan kente gönderilen kolilerin içinde, polis köpeklerini yanıltmak için kesik soğanların arasına gizlenmiş 2 kilo 360 gram esrar ele geçirdi.

Haberin Devamı

Diyarbakır'dan özel bir kargo şirketiyle Muğla ve Marmaris'te inşaatlarda çalışan 26 yaşındaki Mahmut Bulut'a esrar gönderileceği ihbarını alan polis harekete geçti. Sivil ekipler, izlemeye alınan Mahmut Bulut dün öğleden sonra yanında iki kişiyle paketleri almaya gittiğinde kargo şirketine baskın yaptı.

Bulut ile yanındaki 17 yaşındaki S.Y. ve 16 yaşındaki H.K. yakalandı. Gelen koliler uyuşturucu operasyonları için eğitilen polis köpeklerine kontrol ettirildi ve uyuşturucu ele geçirildi. Esrar sarılı poşetlerin, köpekleri yanıltmak için kesilmiş soğanlar arasına koliye konulduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Mahmut Bulut sorgulanmak üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne, yaşları küçük olan S.Y. ile H.K de Çocuk Bürosu'na götürüldü.