GündemKaynakta vergi muafiyeti bitiyor ‘Önce öde sonra geri al’ formülü

Kaynakta vergi muafiyeti bitiyor ‘Önce öde sonra geri al’ formülü

20.12.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

AK Parti, bazı mal ve hizmetlerin satışında kaynakta yapılan vergi istisnaları ve indirimlerinin ciddi istismarlara neden olduğu gerekçesiyle “önce öde sonra geri al” yöntemi üzerinden kurgulanacak yeni bir vergilendirme sistemi üzerinde çalışıyor.

Kaynakta vergi muafiyeti bitiyor ‘Önce öde sonra geri al’ formülü

AYŞEGÜL KAHVECİOĞLU Ankara - AK Parti kurmayları, “Yapacağımız düzenleme ile araç almak isteyen herkes ÖTV’sini verecek; engellilik vs şartları tutuyorsa gerekli bilgi ve belgelerle devlete başvurup ÖTV iadesini geri alacak” dedi. Düzenlemenin devletin sübvanse ettiği elektrik ve doğalgaz faturalarında ihtiyaç sahipleri ve en düşük aylık alan emeklileri de kapsaması planlanıyor.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.

Yazarlar