Gündemİzmir'de acı olay! İş insanı ve eşi feci şekilde can verdi

İzmir'de acı olay! İş insanı ve eşi feci şekilde can verdi

25.02.2025 - 13:15 | Son Güncellenme:

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada iş insanı Mehmet Kazım Sertdemir (71) ve eşi Seniye Sertdemir (72) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İzmirde acı olay İş insanı ve eşi feci şekilde can verdi

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Mavişehir Mahallesi Fazıl Say Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Kazım Sertdemir’in kontrolünü yitirdiği 35 CER 11 plakalı otomobil, karşı şeride geçip R.A. (42) yönetimindeki 35 BFB 374 plakalı otomobille çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada sürücüler ile araçlardaki Seniye Sertdemir (72) ve H.N.E. (29) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Menemen ilçesindeki Atatürk Plastik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan iş insanı Mehmet Kazım Sertdemir ve eşi Seniye Sertdemir, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Sertdemir çiftinin cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

KEŞFETYENİ
Yıllar sonra Survivor itirafı! Gitme şartını ilk kez açıkladı
Yıllar sonra Survivor itirafı! Gitme şartını ilk kez açıkladı

Cadde | 11.04.2025 - 12:47

Şarkıları ve sivri dilli sözleriyle her zaman gündemde olan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, katıldığı canlı yayında yıllar sonra Survivor ile ilgili itirafta bulundu.

Yazarlar