GündemGülümse Yeter tanıtım fragmanları yayınlandı! İzle

Gülümse Yeter tanıtım fragmanları yayınlandı! İzle

29.06.2016 - 11:11 | Son Güncellenme:

Show TV yepyeni bir dizi ile ekranlara geliyor. Gülümse Yeter eğlenceli senaryosuyla izleyenleri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Gülümse Yeter güçlü oyuncu kadrosu ile ne zaman ekranlar olacak? Gülümse Yeter 1.bölüm tanıtım fragmanları hakkındaki detaylar haberimizde...

Gülümse Yeter tanıtım fragmanları yayınlandı İzle

Heyecanla beklenen Gülümse Yeter dizisi yeni tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu. aşk, tutku ve heyecanın bir arada olduğu bir hikaye ile beraber,aile değerlerine de gülümseterek dokunan bir hikaye ekranda olmaya hazırlanıyor. Gülümse Yeter dizisi ile ilgili tanıtım fragmanları, oyuncu kadrosu ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

Dizinin kadrosunda sürpriz isimlerin yanı sıra ekrana kısa bir süre ara vermiş bir isim olan Erdal Özyağcılar yer alıyor.

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar vePamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’nin yazdığı "Gülümse Yeter" çok yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM 3. TANITIM

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM 2. TANITIM

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM 1. TANITIM

SERMET YEŞİL KİMDİR?

Haberin Devamı

Gülümse Yeter tanıtım fragmanları yayınlandı İzle

Sermet Yeşil (d. 1 Ocak 1977, Eskişehir), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

İlk, orta, lise eğitimini Eskişehirde bitirmiştir. Üniversite eğitimini 2000 yılında Hacettepe Ünivesitesi Tiyatro Oyunculuğu Bölümünde bitirdikten sonra sırasıyla Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu, Sadri Alışık Tiyatrosu, Tiyatro Anadolu Toplulukları'nda oyuncu olarak görev yapmıştır. 2005 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına katıldı ve halen sinema, kısa film, dizi işleri dışında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda görev yapmaya devam etmektedir.