09.02.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:
ANKARA Milliyet - Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; Fidan ile Arakçi’nin görüşmesinde ikili konular ve Filistin’deki durum ele alındı.
Kalın, Tahran’a gitti
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ise İran’ın başkenti Tahran’da İran İstihbarat Bakanı İsmail Hatib ve Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Ekber Ahmediyan ile görüştü. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT Başkanı Kalın, Tahran’da Hatib ve Ahmediyan ile bir araya geldi. Görüşmelerde, PKK ve DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadele, ortak tehditler, Suriye’deki durum, Gazze’deki ateşkes ve Filistin meselesiyle ilgili gelişmeler kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.