GündemFeci kazada 4 kişi hayatını kaybetti! Helallik istediği ortaya çıktı

Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti! Helallik istediği ortaya çıktı

24.08.2024 - 19:39 | Son Güncellenme:

Erzincan’da TIR ile taksinin çarpıştığı kazada, 1’i polis memuru 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan polis memur Ömer Cihan’ın ailesiyle yola çıktığı öğrenildi. Aysun Fatma Cihan’ın kentten ayrılmadan önce sosyal medya hesabından helallik istediği ortaya çıktı.

Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti Helallik istediği ortaya çıktı

Kaza, Erzincan- Sivas kara yolu Sakaltutan mevkiinde meydana geldi. Polis memuru ve ailesini taşıyan 04 T 0256 plakalı taksi ile eşya yüklü 71 ACY 330 plakalı TIR çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, hurdaya dönen takside, sürücüyle birlikte 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 3 kişi ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 1 çocuk da kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti Helallik istediği ortaya çıktı

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU; KARI- KOCANIN KIRŞEHİR'E TAYİNLERİ ÇIKMIŞ

Erzincan Sakaltutan mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ağrı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömer Cihan, eşi Aysun Fatma ve çocukları Batuhan hayatını kaybetti. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan polis memur Ömer Cihan’ın ailesiyle yola çıktığı öğrenildi. Aysun Fatma Cihan’ın Ağrı Belediye Başkanlığı özel kalem müdürlüğünde görev yaparken Kırşehir'de görevlendirildiği belirlendi.

Bu arada taksi sürücüsü Eren Kılıç’ın bekar olduğu cenazesinin işlemlerden sonra Ağrı’ya getirileceği belirtildi.

Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti Helallik istediği ortaya çıktı

HELALLİK İSTEMİŞ

Trafik kazasında eşi polis memuru Ömer Cihan ile birlikte vefat eden Ağrı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan Aysun Fatma Cihan’ın kentten ayrılmadan önce sosyal medya hesabından helallik istediği ortaya çıktı. Cihan, mesajında şunları ifade etti:

Haberin Devamı

"Kendime yurt bilmezken gittiğimiz yerleri, ilk kez yurt bildiğim bir yerden ayrılmanın üzüntüsünü derinden yaşıyorum. İnsanıyla, havasıyla, toprağıyla adım adım gezdiğim sokakları ile ayrılıyorum senden Ağrı. Birlikte oturup kalktığımız, ani gelen gidişle veda edemediğim kim varsa haklarınızı helal edin. Bugün bir kez daha gördüm ki önemli olan güzelliklerle ayrılabilmek. İyi anılar, izler bırakabilmekmiş. Ne mutlu bana. Tekrar görüşmek dileğiyle."