GündemEski sevgilisini yeni sevgilisine öldürttü! Pusu kurup bıçakladılar

Eski sevgilisini yeni sevgilisine öldürttü! Pusu kurup bıçakladılar

15.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İstanbul Kağıthane’de Serdar K., kendisini evine çağıran eski sevgilisi Zahide B.’nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından öldürüldü. Fikret Ö., “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Eski sevgilisini yeni sevgilisine öldürttü Pusu kurup bıçakladılar

İstanbul, Kağıthane’de dün film gibi bir cinayet işlendi. Gece 00.20 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde işlenen cinayette edinilen bilgiye göre, sevgili olan Serdar Kaya (50) ile Zahide B. bir süre önce ayrıldı. Bu süreçte Zahide B., Fikret Ö. ile sevgili oldu. Serdar Kaya, olay günü Zahide B.’yi arayarak görüşmek istediğini söyledi. Bu durumu sevgilisi Fikret Ö.’ye aktaran kadın, plan yaparak Kaya’yı evine çağırdı. Evdeki Zahide B., Fikret Ö., Seher Ö. ve Emre K. (41) Serdar Kaya’yı beklemeye başladı. Bir süre sonra Kaya, arkadaşı Hakan B. ile binanın önüne geldi.

Haberin Devamı

O esnada sokaktan koşarak gelen Emre K., Serdar Kaya’ya tabanca ile ateş açmak istedi ancak silah tutukluluk yaptı.

Dört bıçak darbesi

Binaya giren Kaya, burada kendisini karşılayan eski sevgilisi Zahide B., onun sevgilisi Fikret Ö. ve Seher Ö.’nün saldırısına uğradı. Serdar Kaya, Fikret Ö. tarafından meyve bıçağıyla 4 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan adam, arkadaşı Hakan B. tarafından özel bir araçla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Serdar Kaya kurtarılamadı.

BIÇAK ÇEKMECEDE SİLAH SU SAYACINDA

İhbar üzerine polis Zahide B.’nin evine gelen polis, evdeki Fikret Ö., Zahide B., Emre K. ve Seher Ö.’yü gözaltına aldı. Seher Ö. polis ifadesinde olayda kullanılan bıçağı önce klozete attığını ardından yıkayarak mutfaktaki çekmeceye koyduğunu söyledi. Binada yapılan incelemede ise dairenin su sayacının kutusu içerisinde ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi. emniyete götürüldü. Fikret Ö., Kaya’yı kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Emre K. ise silahla ateş açtığını ancak tutukluk yaptığını söyledi. Fikret Ö. “kasten öldürme” suçundan tutuklandı. Diğer 3 şahıs ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Emre K.’nin 11 adet, Fikret Ö.’nün ise 2 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.