GündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Başıboş köpek meselesini inşallah kısa sürede hal yoluna koyacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başıboş köpek meselesini inşallah kısa sürede hal yoluna koyacağız

30.07.2024 - 20:24 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün gece yoğun ve yorucu bir mesainin ardından sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda kabul eden tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum." paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başıboş köpek meselesini inşallah kısa sürede hal yoluna koyacağız

Erdoğan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Dün gece yoğun ve yorucu bir mesainin ardından sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda kabul eden tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

Muhalefetin tüm kışkırtmalarına, tamamı yalan ve çarpıtma üzerine kurulu kampanyalarına rağmen milletin meclisi bir kez daha milletin sözünü dinlemiş, sessiz çoğunluğun çığlıklarına kulak tıkamamış, çocuklarımızın feryatlarına bigâne kalmamış, son derece kritik bir sınavı alnının akıyla vermiştir.

Gerek yasa teklifinin hazırlık aşamasında gerekse komisyon ve genel kurul safahatında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, AK Parti grubuyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi grubuna, sivil toplum kuruluşlarımıza, ailelerimize ve medya mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Milletimizin acil çözüm beklediği konuların başında gelen başıboş köpek meselesini hükûmet, yerel yönetimler ve hayvanseverler el ele vermek suretiyle inşallah kısa sürede hal yoluna koyacağız.

Haberin Devamı