Gündem ‘Cumhur İttifakı yoluna devam edecek’

‘Cumhur İttifakı yoluna devam edecek’

26.06.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bu yasama yılındaki son grup toplantısında iç ve dış gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. MHP lideri özetle şunları söyledi:

‘Cumhur İttifakı yoluna devam edecek’

PSİKOLOJİK HARP: Kaostan nemalanan mayası bozuk çevrelerin şu günlerde hayli faal olduklarını görüyoruz. Riyakâr demokratlar, şaibeli devrimciler, yozlaşmış elitler, krizsever siyasetçiler, karanlık odaklar, dış bağlantılı maşalar, partimiz, ittifakımız aleyhine psikolojik harp tekniklerine başvuran kansızlar, zilleti zarafet, çözülmeyi normalleşme gibi teşmil eden münafık simalar geceli gündüzlü operasyon yürütmektedir. Tekraren ve inançla söylüyorum, Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür ve kararlılıkla yoluna devam edecektir.

Haberin Devamı

NORMALLEŞME SİNSİLİĞİ: CHP hastalıklı bir bünyedir. Özgür Özel’e verilmiş ev ödevi ve talimat listesinde bilhassa MHP ile uğraşma, nala vururken mıhı da çakma görevi önüne koyulmuştur. CHP’nin normalleşme maskeli sahtekar politik tasarımı esasen anormalliğin artan dozajlarla yedirilme sinsiliğinden başka bir şey değildir.

CENAZE ÜZERİNDE TEPİNEN NEBBAŞLAR: (Sinan Ateş cinayeti davası) Kayseri Pınarbaşı’nda bir adli vakadan dolayı MHP’yi karalamaya namertçe tevessül ederler. 1 Temmuz 2024 Pazartesi başlayacak cinayet davasıyla partimizi ve Ülkü Ocaklarını ilişkilendirmek için tek ayak üzerinde kırk yalan söylerler. Davamızı üç beş çapulcunun keyfine göre yargılatmayız. Ortalıkta gezen kuklaların, cenaze üzerinde tepinen nebbaşların, onlara gaz veren onursuzların tazyik ve tahrikiyle MHP’yi ve Ülkü Ocakları’nı sorgulatmayız.

Haberin Devamı

HESAPLAŞACAĞIM: MHP ile Ülkü Ocakları’nı en küçük bağ ve bağlantısı olmayan bir cinayetle irtibatlandırıp suçlayanlara, bu can bu bedende olduğu müddetçe hakkımı helal etmeyeceğim, ya bu dünyada ya da mahşerde hepsiyle tek tek hesaplaşacağım.

TETİKTE VE TEYAKKUZDA OLMALIYIZ: 3. Dünya Savaşı’yla ilgili alarm zilleri çalanlara her gün yenileri eklenmektedir. Türkiye’miz her türlü senaryoya göre milli güç unsurlarını tetikte ve teyakkuzda tutmak durumundadır.

Tansiyonu düştü

MHP Grup toplantısı gecikmeli başladı. Meclis’e gelişinde tansiyon problemi yaşayan Bahçeli’ye, grup salonuna geçmeden önce tuzlu ayran ikram edildi. Bahçeli yaşadığı halsizlik nedeniyle konuşmasını oturarak yapmak durumunda kaldı. Grup sonrası kulise geçen Bahçeli burada bir süre dinlenip, kurmaylarıyla sohbet ettikten sonra Meclis’ten ayrıldı.

Vatandaşlıktan çıkarılsın

MAAŞI KESİLSİN: (HDP’li eski vekil Ferhat Encü’nün ‘Yaşasın Portekiz’ paylaşımı) Bu hain ve sözde milletvekili eskisi şayet emekli maaşı alıyorsa derhal kesilmeli, vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.