GündemBakan Memişoğlu Dünya Kanser Günü dolayısıyla paylaşım yaptı

Bakan Memişoğlu Dünya Kanser Günü dolayısıyla paylaşım yaptı

04.02.2025 - 20:00 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Dünya Kanser Günü dolayısıyla sosyal medyadan paylaşımda bulundu. İşte o detaylar...

Bakan Memişoğlu Dünya Kanser Günü dolayısıyla paylaşım yaptı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, ülke genelindeki sağlık tesisleri ve mobil tarama araçlarında ücretsiz kanser taraması yapıldığını, bu sayede birçok kanser vakasının erken evrede tespit edilerek tedavi sürecine hızla başlanabildiğini belirtti.

Haberin Devamı

Memişoğlu, Dünya Kanser Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kanserle mücadelede erken teşhisin önemini vurguladı.

Sağlık Bakanlığının ülkenin dört bir yanındaki sağlık tesisleri ve mobil tarama araçlarında ücretsiz kanser taraması yaptığını bildiren Memişoğlu, şunları kaydetti:

"Bu sayede birçok kanser vakasını erken aşamada tespit ederek tedavi sürecine vakit kaybetmeden başlayabiliyoruz. Kanser taramaları hakkında detaylı bilgi almak için Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezlerimize, Aile Sağlığı Merkezlerimize, Sağlıklı Hayat Merkezlerimize ve Toplum Sağlığı Merkezlerimize başvurabileceğinizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum."

KEŞFETYENİ
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu

Cadde | 14.04.2025 - 16:06

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Yazarlar