GündemAteşböceği dizisinin 13. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Ateşböceği dizisinin 13. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

24.09.2017 - 12:42 | Son Güncellenme:

Ateşböceği son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Star TV'de Pazar akşamları yayınlanan Ateşböceği dizisinde Barış Aslı'ya gitme diyor ve öpüyor. Peki ikili arasında bundan sonra neler yaşanacak? Ateşböceği'nin merak edilen 13. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Ateşböceği dizisinin 13. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş'ün oturduğu Ateşböceği dizisi Pazar akşamı ekranlara geldi.

Haberin Devamı

ATEŞBÖCEĞİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Emrah'ın Aslı'yı kaçırmasıyla deliye dönen Barış, Aslı'yı güvende tutmak için onun her zaman yanında olmasını ister. Bu durum Aslı'nın hoşuna gitse de , İlayda ve Barış'ın yakınlaştığı fotoğraflar Aslı'nın Barış'a inanmasını engeller. Aslı'nın soğuk tavırlarının sebebinin İlayda olduğunu farkeden Barış, artık daha fazla dayanamaz ve aylardır içinde yaşadığı duygular sonunda açığa çıkar.