GündemAteşböceği 8. bölüm fragmanında Barış ile Aslı ayrılıyor!

Ateşböceği 8. bölüm fragmanında Barış ile Aslı ayrılıyor!

14.08.2017 - 14:51 | Son Güncellenme:

Ateşböceği 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Barış ile Aslı'nın arasında kara kedi girdi. Barış, Aslı'yı evden kovuyor ve ayrılıyorlar. Ayrılmalarına sebep olan yoksa üçüncü bir kişi mi?

Ateşböceği 8. bölüm fragmanında Barış ile Aslı ayrılıyor

STAR TV'nin sevilen aşk hikayelerinden Barış ile Aslı'nın dramatik aşkını anlatan Ateşböceği dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Barış'ın evine giden Aslı'yı Barış evden kovuyor. Hatta o kadar sinirli ki kendi elleriyle evden kapı dışarı ediyor. Peki Aslı Barış'ı bu kadar kızdıracak ne yapmış olabilir?

Haberin Devamı

Barış'ın kapısının önünden ayrılmayan Aslı ise kendini affetirmek için vazgeçmiyor ve evin önünden ayrılmıyor. Barış ise camdan Aslı'yı seyrediyor. İkili yeni bölümde barışacak mı yoksa tamamen mi bitecek? Bekleyip göreceğiz..

Ateşböceği her Perşembe saat 20.00'de STAR'da..

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM FRAGMAN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başlar.

Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Ateşböceği 8. bölüm fragmanında Barış ile Aslı ayrılıyor